Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Managerul Spitalului de Arsi din Bucuresti si alti doi medici, arestati in dosarul operatiilor estetice

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Managerul Spitalului de Arsi din Bucuresti si alti doi medici, arestati in dosarul operatiilor estetice

Managerul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, si alti doi medici de la aceeasi unitatea sanitara au fost arestati preventiv in dosarul operatiilor estetice, potrivit unei decizii luate duminica de Tribunalul Bucuresti. Alaturi de director au fost arestati si seful Sectiei de chirurgie plastica, Nicolae Antohi, si medicul Aurelia Isac. continuă pe Hotnews

UPDATE Managerul Spitalului de Arsi si alti opt medici, retinuti in dosarul operatiilor estetice. Sute de mii de euro, gasite la perchezitii. Ce spune Banicioiu

Bilantul retinerilor in urma audierilor de vineri din dosarul operatiilor estetice este de zece persoane - noua medici, printre care si managerul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, dar si o angajata a unei clinici private. Anchetatorii au cerut aparate de numarat bani in timpul perchezitiilor, dupa ce in birourile medicilor s-au gasit sume uriase. Ministrul Sanatatii sustine ca activitatea spitalului nu e deocamdata afectata.

Managerul Spitalului de Arsi si alti opt medici, retinuti in dosarul operatiilor estetice. in joc, sute de mii de euro

Bilantul retinerilor in urma audierilor de vineri din dosarul operatiilor estetice este de zece persoane - noua medici, intre care si managerul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, si o angajata a unei clinici private. Anchetatorii au cerut aparate de numarat bani in timpul perchezitiilor, dupa ce in birourile medicilor s-au gasit sume uriase.

Managerul Spitalului de Arsi si alti opt medici, retinuti in dosarul operatiilor estetice. Ce spune Banicioiu

Bilantul retinerilor in urma audierilor de vineri din dosarul operatiilor estetice este de zece persoane - noua medici, intre care si managerul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, si o angajata a unei clinici private. Anchetatorii au cerut aparate de numarat bani in timpul perchezitiilor, dupa ce in birourile medicilor s-au gasit sume uriase.

Managerul Spitalului de Arsi si alti doi medici, arestati in dosarul operatiilor estetice

Managerul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, si alti doi medici de la aceeasi unitatea sanitara au fost arestati preventiv in dosarul operatiilor estetice, potrivit unei decizii luate duminica de Tribunalul Capitalei.

Managerul Spitalului de Arsi si alti doi medici au fost arestati

Managerul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, si alti doi medici de la aceeasi unitatea sanitara au fost arestati preventiv in dosarul operatiilor estetice, potrivit unei decizii luate astazi de Tribunalul Capitalei, potrivit surselor din presa.

Perchezitii la Spitalul de Arsi din Capitala: Medici si asistente, acuzati de luare de mita si efectuare de operatii fictive

Peste 20 de perchezitii au loc, vineri dimineata, la mai multe spitale si clinici private din Bucuresti si judetul Botosani. Una dintre institutiile vizate de controale este Spitalul de Arsi din Bucuresti, transmite Realitatea TV.

Managerul Spitalului de Arsi, adjunctul sau si medicul care avea in cont 700.000 de euro au fost arestati preventiv

Trei dintre acuzatii in dosarul operatiilor ilegale efectuate la Spitalul de Arsi au fost arestati preventiv de judecatorii Tribunalului Bucuresti.

Perchezitii la 23 de adrese din Bucuresti si la Spitalul de Arsi: Sunt vizati medici care ar fi facut ilegal operatii estetice

Politistii si procurorii bucuresteni au descins, vineri dimineata, la 23 de adrese, dar si la Spitalul de Arsi din Capitala, fiind vizate 26 de persoane, majoritatea cadre medicale, suspectate ca au realizat in mod ilegal operatii estetice, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus, in cursul lunii aprilie, inceperea urmaririi penale in acest caz, fata de 26 de persoane, pentru comiterea, dupa caz, a infractiunilor de luare de mita, dare mita, inselaciune sau fals intelectual.

Mai multi medici de la Spitalul de chirurgie plastica si reparatorie din Bucuresti sunt urmariti penal (VIDEO)

Un numar de 16 medici si cinci asistente de la Spitalul de chirurgie plastica si reparatorie din Bucuresti sunt urmariti penal. Ei sunt acuzati ca puneau, in mod deliberat, diagnostice false pacientilor,.

Fratele unui judecator din Bucuresti, retinut pentru TRAFIC DE DROGURI

Fratele unui judecator din Bucuresti a fost retinut pentru trafic de droguri. Barbatul, in varsta de 35 de ani, a carei mama a fost de asemenea magistrat la inalta Curte, a fost prins in flagrant, in timp ce.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )