Libnet.ro
UNICEF

08:46

VIDEO Marea dezbatere Ponta - Iohannis, la Realitatea TV cu Rares Bogdan moderator - irelevanta din punct de vedere al informatiilor noi. Teme abordate: Votul din diaspora, coruptia, imunitatea parlamentarilor, Rosia Montana, relatia Romaniei cu partener

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Marea dezbatere Ponta - Iohannis, la Realitatea TV cu Rares Bogdan moderator - irelevanta din punct de vedere al informatiilor noi. Teme abordate: Votul din diaspora, coruptia, imunitatea parlamentarilor, Rosia Montana, relatia Romaniei cu partener

Prima dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis a avut loc marti seara, la Realitatea TV, fiind anuntata pe ultima suta de metri, dupa ce candidatul PNL a afirmat ca participa la emisiune. Emisiunea a parut improvizata, cu regulile comunicate greu de inteles. Iohannis a venit fara notite, fara hartii pregatite, in timp ce Victor Ponta a avut la indemana o documentatie consistenta. Emisiunea a fost dominata verbal de Victor Ponta, care l-a intrerupt aproape tot timpul pe Iohannis, pana la momentul in care moderatorul a amenintat cu taierea microfonului. Klaus Iohannis s-a plans la inceputul emisiunii ca nu stie care sunt regulile dezbaterii si a intrat rapid in defensiva cand l-a intrebat Lavinia Sandru cum poate afirma ca doreste sa fie presedintele tuturor romanilor daca nu a mers in Chisinau si in Cernauti pana acum. La aceasta intrebare, Iohannis a raspuns ca Cernauti si Chisinau nu fac parte din Romania. De notat ca la intrebarea pentru Victor Ponta, Lavinia Sandru i-a cerut primului ministru sa trimita un mesaj catre alegatorii din Chisinau. continuă pe Hotnews

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu analizeaza sansele de a avea o dezbatere Ponta - Iohannis

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live ce sanse mai sunt ca sa-i vedem pe Victor Ponta si Klaus Iohannis fata in fata intr-o dezbatere electorala prezidentiala.

Dezbatere prezidentiala Ponta-Iohannis. Iohannis: Domnule Ponta, trebuia sa demisionati! Ponta: Am zambit, parca il vad pe Basescu!

Premierul Victor Ponta si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, vor participa, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, la RealitateaTV, la prima dezbatere electorala fata in fata, moderata de jurnalistul Rares Bogdan.

Duelul Realitatilor: Romania TV si Realitatea TV anunta dezbaterea Ponta-Iohannis la aceeasi ora

Cele doua televiziuni rivale, Romania TV si Realitatea TV, si-au disputat dezbaterea Ponta-Iohannis, desi niciunul dintre cei doi candidati nu a confirmat prezenta la aceeasi televiziune pentru confruntare. Ambele televiziuni anuntau, insa, cu putin.

Ora 20.00: Iohannis se duce la Realitatea TV pentru prima dezbatere cu Ponta

Premierul Victor Ponta si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, vor participa, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, la RealitateaTV, la prima dezbatere electorala fata in fata, moderata de jurnalistul Rares Bogdan.

Rares Bogdan = -1, Victor Ponta = 0, Klaus Johannis = + 1

Un post de televiziune, de regula echidistant, a gazduit prima dezbatere intre cei doi candidati, la alegerile prezidentiale, calificati in turul secund. La finalul transmisiei, care nu a fost ceea ce s-a anuntat, am ramas cu impresia, de simplu alegator, cu drept, inca, la o exprimare publica, libera, ca telespectatorul de rand a fost aidoma unui turist, care asteapta un rasarit de soare si da peste trei sabii distantate.

DEZBATERE televizata Ponta-Iohannis in aceasta seara, la Realitatea TV, de la ora 20:00

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a postat, in urma cu putin timp, pe contul sau de Facebook, .

Analiza confruntarii Ponta-Iohannis. Reactii in studioul Antena 3, dupa dezbaterea dintre cei doi contracandidati

Dezbaterea dintre cei doi contracandidati la Presedintia Romaniei, Victor Ponta PSD) si Klaus Iohannis ACL) a fost analizata la cald, marti seara, in studioul Antenei 3. LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electoral.

MasterChef, presedinte. Show-ul de la Pro TV, mult peste emisiunile cu Ponta si Iohannis

Daca ar fi o persoana, Masterchef ar fi un candidat cu o optiune serioasa pentru castigarea Alegerilor prezidentiale 2014. Show-ul culinar de la Pro TV a fost lider incontestabil de audienta luni seara, in intervalul, 20. 00, in care s-a suprapus cu emisiunile electorale ale celor doi candidati din turul 2 al prezidentialelor: Victor Ponta Romania TV) si Klaus Iohannis Realitatea TV).

Traian Basescu propune organizarea dezbaterii Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni

Ponta: Basescu ar trebui sa stea mai departe de campania electorala * Iohannis: Orice se poate negocia Presedintele Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru prezidentiale, respectiv Victor Ponta si Klaus Iohannis, sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

Conducerea Parlamentului se reuneste astazi. ACL a cerut repartizarea timpilor de antena pentru dezbaterea Ponta-Iohannis

Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc astazi, incepand cu ora 14:00, dupa ce ACL a cerut convocarea Parlamentului pentru repartizarea timpilor de antena a dezbaterii dintre cei doi finalisti ai cursei prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )