Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Marian Godina, despre exprimarea lui Carmen Dan: Ministru de Interne in 2018 si vorbeste ca tanti de la taraba care iti vinde decat mere

Adevărul Adevărul,
VIDEO Marian Godina, despre exprimarea lui Carmen Dan: Ministru de Interne in 2018 si vorbeste ca tanti de la taraba care iti vinde decat mere

Politistul Marian Godina a luat-o din nou in vizor pe ministrul de Interne Carmen Dan, care a facut greseli de exprimare in aceasta dimineata, cand a dat declaratii cu privire la suspectul de pedofilie, angajat al Brigazii Rutiere Bucuresti. continuă pe Adevărul

Marian Godina, despre exprimarea ministrului Carmen Dan: Ministru de Interne in 2018 si vorbeste ca tanti de la taraba care iti vinde decat mere VIDEO

Politistul Marian Godina a luat-o din nou in vizor pe ministrul de Interne Carmen Dan, care a facut greseli de exprimare in aceasta dimineata, cand a dat declaratii cu privire la suspectul de pedofilie, angajat al Brigazii Rutiere Bucuresti.

Marian Godina, despre politistul retinut pentru molestarea a doi copii:Nu imi explic cum de colegii lui nu l-au recunoscut inca din primul moment in care au aparut imagini

Politistul Marian Godina spune ca a primit zeci de mesaje de la cei care voiau sa ajute la prinderea celui care a agresat vineri doi copii intr-un lift si ca, printre ele, se afla si profilul de Facebook al suspectului ce a fost retinut luni. Godina scrie pe Facebook ca a vazut ca semana cu cel din imaginile difuzate de politie, asa ca a trimis imediat informatia anchetatorilor din dosar. Nu imi explic cum de colegii lui apropiati nu l-au recunoscut inca din primul moment in care au aparut imagini, afirma cunsocutul politist.

Politistul Marian Godina despre colegul lui acuzat de pedofilie: Nu imi explic cum de colegii lui nu l-au recunoscut inca din primul moment

Politistul Marian Godina a avut o reactie critica pe Facebook cu privire la faptul ca pedofilul care a agresat doi frati intr-un lift este politist si nu a fost recunoscut mai repede de colegi. Acesta arata ca ii este jena si ca nu-si explica cum a ajuns asemenea individ bolnav sa lucreze in politie. Nu imi explic cum de colegii lui apropiati nu l-au recunoscut inca din primul moment in care au aparut imagini.

Marian Godina, critic privind gramatica ministrului pronume Carmen Dan: Vorbeste ca tanti de la taraba care iti vinde decat mere (VIDEO)

Politistul Marian Godina remarca, marti, intr-o postare pe Facebook felul in care ministrul de Interne, Carmen Dan, a chinuit din nou limba romana in prima pozitie publica pe cazul.

Marian Godina lanseaza un apel pentru sustinerea sefului Serviciului Omoruri, caruia Carmen Dan i-a cerut demisia: Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!

Politistul Marian Godina a lansat marti, pe pagina sa de Facebook, un apel catre colegii sai, dar si catre toti cei care doresc sa-si arate sustinerea fata de seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, comisarul Radu Gavris, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut marti demisia, ca urmare a cazului politistului de la Rutiera acuzat de pedofilie. Godina afirma ca se doreste demiterea lui Gavris pentru ca si-a permis sa vorbeasca si ca decapitarea acestuia ar insemna decapitarea oricui isi permite sa iasa din rand. Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!. Un politist care poarta arma nu poate cunoaste cuvantul teama, mai ales teama de a vorbi, a facut apel Godina.

Scandalul politistului pedofil. Marian Godina si Traian Berbeceanu, solidari cu seful Serviciului Omoruri, somat de ministrul de Interne sa demisioneze

Politistul Marian Godina si fostul sef al BCCOA Alba Iulia,Traian Berbeceanu, s-au declarat solidari cu seful Serviciului Omoruri, din Politia Capitalei, comisarul-sef Radu Gavris, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut sa faca pasul inapoi.

Scandalul politistului pedofil. Marian Godina, solidar cu seful Serviciului Omoruri, somat de ministrul de Interne sa demisioneze

Politistul Marian Godina s-a declarat solidar cu seful Serviciului Omoruri, din Politia Capitalei, comisarul-sef Radu Gavris, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut sa faca pasul inapoi.

Marian Godina, atac violent la adresa ministrului de Interne

Cunoscutul politist Marian Godina o ataca violent pe sefa sa, ministrul de Interne, Carmen Dan. Si ii cere voalat demisia. Pana acum am decat informatiile pe care le cunoasteti si.

Marian Godina:Cat de rusinos! Ministru de interne in 2018 si vorbeste ca tanti de la taraba care iti vinde decat mere.

Politistul Marian Godina a criticat-o pe Carmen Dan, calificand drept rusinos faptul ca ministrul de interne a folosit decat in loc de doar marti dimineata, cand a facut declaratii jurnalistilor.

Marian Godina, solidar cu Radu Gavris: Decapitarea acestuia ar insemna decapitarea oricui isi permite sa iasa din rand!

Cel mai popular politist din Romania, Marian Godina, ia pozitie fata de incercarea de inlaturare a sefului Serviciului Omoruri, Radu Gavris. Desi nu este un lider de sindicat, Godina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )