Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Masina care se transforma intr-un avion va face un zbor de test in Slovacia

Playtech Playtech,
VIDEO Masina care se transforma intr-un avion va face un zbor de test in Slovacia

Nici macar creatorii Transformers nu s-a gandit la asta. in schimb, slovacii s-au gandit si au reusit sa creeze un vehicul care, dintr-o masina relativ obisnuita, se transforma intr-un. continuă pe Playtech

Ingredientele din bucatarie care transforma apa de la robinet in apa alcalina

Apa alcalina ar incetini imbatranirea, ar avea efect antibacterian, ar preveni instalarea bolilor si ar vindeca dintre cele mai grave. Cu siguranta multi dintre noi am auzit recomandarea consumarii acestui tip de apa. Afirmatiile de bazeaza pe faptul ca apa simpla, trecuta printr-un aparat de ionizat, devine bazica, crescandu-i pH-ul. O proprietate speciala a acestei .

Dacia, lovitura devastatoare din partea Ford. Masina care zdrobeste Dusterul in Europa

Dupa ce a inregistrat un succes fulminant pe piata auto din Europa, Dacia Duster primeste o lovita devastatoare. Noua masina de la Ford a depasit in vanzari autoturismul romanesc. Dacia Duster, intrecuta la vanzari de noua masina marca Ford La finalul anului trecut, gigantul american Ford anunta lansarea pe piata europeana a noului autoturism hibrid.

VIDEO Robotii care ti-ar putea asigura mancare in viitor: pe ce aloca UE peste 3 milioane de euro

Cand te gandesti la roboti, mai ales cei care pot inlocui activitatile de rutina, sesizezi imediat beneficiile: pot munci non-stop, nu vor concedii si nici pauze de masa. Dar ce ai zice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )