Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Mercedes-Benz Clasa S Pullman va fi cea mai lunga limuzina produsa in serie: 6.4 metri

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mercedes-Benz Clasa S Pullman va fi cea mai lunga limuzina produsa in serie: 6.4 metri

La doar cativa ani dupa decizia Daimler de a ingropa in cartile de istorie un nume de legenda, Maybach, mai-marii companiei germane au hotarat reluarea rivalitatii cu nobilul britanic Rolls-Royce Phantom prin intermediul unui nume pana nu demult rezervat conducatorilor de state: Pullman. continuă pe Adevărul

VIDEO Mercedes-Benz Clasa S Pullman va fi cea mai lunga limuzina produsa in serie: 6,4 metri

La doar cativa ani dupa decizia Daimler de a ingropa in cartile de istorie un nume de legenda, Maybach, mai-marii companiei germane au hotarat reluarea rivalitatii cu nobilul britanic Rolls-Royce Phantom prin intermediul unui nume pana nu demult rezervat conducatorilor de state: Pullman.

Mercedes-Benz Roadshow Star Experience: Ploaia de stele

BMW si Audi au cate o litera magica capabila sa iti atraga atentia: M, respectiv S. Mercedes-Benz are insa trei: AMG. Iar dupa o degustare de mai multe modele AMG poti sa iti dai seama foarte limpede care dintre ele ti se potriveste si ce au atat de diferit unele fata de altele, desi aparent fac parte din aceeasi familie.

Ponta: M-as bucura daca am fi in turul 2 cu Tariceanu. Ar fi cea mai eleganta si civilizata campanie

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca s-ar bucura daca PSD il va avea in turul doi drept adversar pe Tariceanu, intrucat va fi cea mai eleganta si civilizata campanie. M-as bucura daca am fi in.

Simona Halep este cea mai bine clasata jucatoare ramasa la Wimbledon dupa eliminarea Serenei Williams

Romanca SImona Halep a ramas cea mai bine clasata jucatoare din cursa pentru trofeul de la Wimbledon dupa ce Serena Williams, locul 1 TWA, a fost invinsa, sambata, in turul trei, de frantuzoiaca Alize Cronet.

Prima zi de viata, cea mai periculoasa pentru un copil nascut prematur

Primele 24 de ore ale unui copil nascut prematur reprezinta cea mai periculoasa zi din viata sa. in acele momente, un bebelus nascut inainte de termen se confrunta cu cel mai mare risc de deces sau de invaliditate, scrie postul britanic BBC.

Marile investitii din energie, blocate de subventiile care distorsioneaza piata. Cea mai ieftina este cea economisita

Subventiile prea mari in domeniul energiei regenerabile au distorsionat puternic piata, iar acum Romania se gaseste in situatia in care niciun fel de proiect sa nu mai poata fi finantat in domeniul generarii de electricitate, indiferent de sursa folosita.

Cea mai BUNA metoda de a invata pentru examene. Asa retii toata materia

Cei mai multi elevi nu stiu cum trebuie sa invete pentru a retine mai usor materia si a avea rezultate mai bune la examene. Aceasta este concluzia psihologilor Henry Roediger si Mark McDaniel de la Universitatea.

Romania la inaltime. Prejmer, cea mai puternic fortificata Biserica din Transilvania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

Forbes: Beyonce este cea mai influenta celebritate pe anul 2014, cu o avere de 115 milioane de dolari

Beyonce ocupa primul loc in topul 100 al celor mai influente celebritati pe anul 2014, realizat de publicatia Forbes, cu o avere estimata la 115 milioane de dolari in 2013. Sotul acesteia, Jay-Z, se afla pe lo.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )