Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Mesaje de sustinere ale romanilor pentru Ucraina - Stop the violence!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mesaje de sustinere ale romanilor pentru Ucraina - Stop the violence!

Romanii nu uita ca in 1989 libertatea a fost platita cu sange. Ceea ce se intampla acum in Ucraina vine ca o palma pe obrazul democratiei. Nimeni nu se astepta ca evenimentele din Kiev sa se transforme in ceea ce multi numesc razboi civil. Zeci de oameni au murit pana acum in Ucraina pentru ca idealurile celor multi sa triumfe. Romanii trasmit un mesaj tuturor ucrainienilor si fac un apel la pace, chiar daca uneori pacea se obtine prin sange. Stop the violence!. continuă pe Hotnews

VIDEO Mesaje de sustinere din partea romanilor pentru Ucraina - Stop the violence!

Romanii nu uita ca in 1989 libertatea a fost platita cu sange. Ceea ce se intampla acum in Ucraina vine ca o palma pe obrazul democratiei. Nimeni nu se astepta ca evenimentele din Kiev sa se transforme in ceea ce multi numesc razboi civil. Zeci de oameni au murit pana acum in Ucraina pentru ca idealurile celor multi sa triumfe. Romanii transmit un mesaj tuturor ucrainienilor si fac un apel la pace, chiar daca uneori pacea se obtine prin sange. Stop the violence!.

Hollande cere sanctiuni urgente pentru Ucraina din partea UE.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a solicitat UE sanctiuni tintite si rapide impotriva celor vinovati de violentele inacceptabile din Ucraina inca de joi, potrivit unui comunicat de la Palatul Elysee, citat de AFP. Comunicatul a fost publicat in urma unei convorbiri telefonice intre presedintele francez Francois Hollande si premierul polonez Donald Tusk. Cei doi au convenit asupra necesitatii unor sanctiuni europene rapide si tintite impotriva principalilor .

10 beneficii ale piperului pentru sanatatea ta

Piperul negru sau alb) nu numai ca da gust mancarurilor si e mirodenia cea mai populara de pe planeta, dar studiile arata ca are o si multime de beneficii pentru sanatatea noastra. De exemplu, nu numai ca piperul nu da.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )