Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Mesajul lui Armin van Buuren pentru fanii Untold. De ce si-a prelungit concertul cu o ora si jumatate in 2015

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mesajul lui Armin van Buuren pentru fanii Untold. De ce si-a prelungit concertul cu o ora si jumatate in 2015

Cunoscutul DJ olandez, Armin van Buuren a postat un filmulet pe pagina sa de Facebook cu un mesaj pentru participantii la Untold. Artistul care anul trecut si-a prelungit concertul cu o ora jumatate, va mixa sambata de la ora 2. 00, noaptea, pe scena principala. Adevarula aflat de ce a durat show-ul olandezului de anul trecut nu mai putin de trei ore. continuă pe Adevărul

Oferta de neratat la Cluj: patru zile de distractie la cel mai bun festival din Europa care-l readuce in Romania pe Armin van Buuren

A doua editie a Festivalului Untold ii aduce in Romania pe cei mai buni DJ din lume. Petrecerea a inceput de joi si va tine nu trei zile si trei nopti ca-n povesti, ci patru zile.

Un blogger, meteorolog de serviciu pentru fanii sai de pe internet, la un pas sa fie lovit de un fulger, in direct (VIDEO)

Un blogger care facea pe meteorologul de serviciu pentru fanii sai de pe reteaua de socializare Periscope a fost la un pas sa fie lovit de un fulger. Tanarul transmitea live imagini cu o furtuna.

Surpriza pentru fanii universului magic creat de J.K. Rowling - aplicatia Harry Potter GO

Fanii seriei Harry Potter ar putea avea parte de o surpriza de proportii. Astfel, dezvoltatorii aplicatiei Pokemon GO pregatesc un proiect similar, denumit Harry Potter GO.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )