Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Mesajul lui Ludovic Orban de Paste: Folositi aceasta sarbatoare pentru o reflectie profunda la ceea ce se va intampla dupa ce vom scapa de aceasta epidemie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mesajul lui Ludovic Orban de Paste: Folositi aceasta sarbatoare pentru o reflectie profunda la ceea ce se va intampla dupa ce vom scapa de aceasta epidemie

Chiar daca nu putem merge la buserica, credinta ne poate ajuta ca sarbatoarea sa patrunda in sufletul fiecaruia dintre noi si sa reusim sa tranformam fiecare casa noastra intr-o biserica, intr-un loc in care sarbatorim, a transmis premierul Ludovic Orban cu ocazia Pastelui. Simbolul fundamental al acestei sarbatori care este simbolul iubirii, al spiritului de sacrificiu si mai ales simbolul renasterii sa ne dea forta sa renastem impreuna!, a mai spus Orban. Vezi intreg discursul. continuă pe Hotnews

Premierul Orban anunta ca va sta acasa de Paste si le cere tuturor romanilor sa faca acelasi lucru

Premierul Ludovic Orban a spus ca va petrece Pastele acasa, cu familia si nu a vorbit cu preotul sa vina cu Lumina la el acasa.

Ludovic Orban - mesaj cu ocazia sarbatorilor pascale

Premierul Ludovic Orban a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia sarbatorilor pascale, afirmand ca invierea Domnului este sarbatorita in acest an intr-un fel total diferit de cum se intampla in fiecare an si ca oamenii trebuie sa stea acasa, nu pot merge la Biserica si nici la slujba de Paste.

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru romani cu ocazia sarbatorilor pascale: Suntem obligati ca toate eforturile pe care le facem sa fie sustinute in continuare

Premierul Ludovic Orban a transmis romanilor un mesaj de Paste, precizand ca in acest an, sarbatoarea invierii Domnului va fi una neobisnuita, in conditiile in care multi romani vor sta in izolare,.

Ludovic Orban, despre amanarea platii ratelor: Sa ne asiguram ca toate bancile aplica legea Florin Citu: Sunt persoane care au avut ratele amanate si printr-un SMS (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca s-a ajuns la zi cu rambursarea TVA. in aceeasi sedinta, premierul Ludovic Orban a cerut ca Executivul sa aiba un .

Ludovic Orban: A scazut numarul romanilor care se intorc in tara. Le multumesc celor care au luat decizia de a nu veni

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a scazut numarul romanilor care se intorc in tara in aceasta perioada. Desi autoritatile se asteptau ca inainte de Sarbatorile Pascale sa vina foarte multi romani, Ludovic Orban a tinut sa le multumeasca celor din Diaspora.

Ludovic Orban, anunt oficial despre relaxarea masurilor. Decizia luata de Guvern

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat oficial ce se intampla cu relaxarea masurilor in contextul pandemiei de coronavirus, dar si cu echimamentele medicale. Ludovic Orban, anunt oficial despre relaxarea masurilor Ludovic Orban a dat cele mai noi informatii,in direct la Digi 24. Mentionam ca astazi a fost votat in Parlament si decretul prezidential de prelungire .

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru romani cu ocazia Pastelui

Premierul Ludovic Orban a transmis, sambata, un mesaj romanilor cu prilejul Pastelui Ortodox si Greco-catolic.

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru romani cu ocazia Pastelui: Credinta ne poate ajuta sa transformam casa in biserica

Premierul Ludovic Orban a transmis, sambata, un mesaj romanilor cu prilejul Pastelui Ortodox si Greco-catolic.

Cand s-ar putea redeschide scolile. Anuntul premierului Ludovic Orban

Prim-ministrul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca scolile se vor deschide cand ne va permite contextul epidemiologic, chiar daca asta va insemna 1 iunie. Premierul a facut referire la unele solutii care se cauta eventual impartirea elevilor pe grupe. Niciodata nu am luat in calcul amanarea anului scolar sau neorganizarea examenelor, a precizat premierul.

Ludovic Orban a primit asigurari ca 30 iunie ramane termenul de punere in circulatie pentru magistrala M5 de metrou

Premierul Ludovic Orban a verificat, joi, stadiul lucrarilor la Magistrala M5 de metrou, sectiunea Raul Doamnei - Eroilor, alaturi de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, primind asigurari ca termenul de punere in circulatie ramane 30 iunie anul acesta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )