Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Mihai Stoica, plangere la CEDO.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Mihai Stoica, plangere la CEDO.

Fostul manager al echipei de fotbal Steaua, Mihai Stoica, va depune plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), conform B1 TV. El este nemultumit ca sta in frig in penitenciar si ca nu poate face dus decat de doua ori pe saptamana. Citeste si: Avocatii lui Mihai Stoica si Cristian Borcea au depus contestatie in anulare Nu MM Stoica se confrunta cu probleme astea, toata suflarea care exista in puscarii. Intra sanatosi si ies bolnavi. In loc sa iasa reeducati, ei ies buni de . continuă pe România Liberă

Mihai Stoica, plangere la CEDO: Acesta este nemultumit de conditiile din penitenciarul Rahova

Fostul manager alStelei, MihaiStoica, se plange de conditiile din penitenciarulRahova si a inceput demersurile alaturi de avocatii sai pentru a depune o plangere la Curtea Europeana pentru.

Avocatii lui Mihai Stoica si Cristian Borcea au depus contestatie in anulare.

Avocatii lui Mihai Stoica si Cristian Borcea au depus la Curtea de Apel Bucuresti contestatie in anulare in cazul condamnarilor la trei ani si sase luni, respectiv sase ani si patru luni, primite de cei doi in dosarul transferurilor de jucatori. Contestatia lui Cristian Borcea a fost inregistrata miercuri si urmeaza sa se stabileasca data la care aceasta va fi judecata. Avocatul lui Mihai Stoica a depus in 7 martie sesizarea, care va fi judecata in 21 martie. Curtea de Apel Bucuresti i-a .

Dosarul Transferurilor: Avocatii lui Mihai Stoica si Cristian Borcea au depus la Curtea de Apel contestatie in anulare

Avocatii lui Mihai Stoica si Cristian Borcea au depus la Curtea de Apel Bucuresti contestatie in anulare in cazul condamnarilor la trei ani si sase luni, respectiv sase ani si patru luni, primite de cei doi in Dosarul Transferurilor de jucatori.

Mihai Stoica in ofensiva. Managerul a contestat si la Curtea de Apel Bucurestipedeapsa primita in dosarul Transferurilor

Managerul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Mihai Stoica, a contestat si la Curtea de Apel Bucuresti pedeapsa de trei ani si patru luni primita saptamana trecuta in dosarul Transferurilor. Instanta a stabilit ca termenul pentru judecarea contestatiei in anulare sa fie pe 21 martie. Aceasta este a doua cerere prin care managerul incearca sa scape de pedeapsa cu inchisoarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )