Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO Mii de oameni au venit la parada militara din municipiu. A fost cel mai urmarit eveniment al Zilei Nationale

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mii de oameni au venit la parada militara din municipiu. A fost cel mai urmarit eveniment al Zilei Nationale

Mii de oameni au asistat la parada militara de 1 Decembrie in centrul Hunedoarei. A fost cea mai ampla manifestare organizata in municipiu, de Ziua Nationala a Romaniei. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum se sarbatoreste Centenarul la Cluj. Mii de oameni au asistat la parada militara, iar numeroase spectacole sunt programate in aceasta seara

Sute de militari, alaturi de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne si Serviciului Roman de Informatii, au participat la Cluj la o parada spectaculoasa organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. in continuare, seara va fi dedicata concertelor si unui spectacol special care va celebra Centenarul Romaniei.

VIDEO Mii de buzoieni au asistat la parada militara de Ziua Nationala, organizata pe Aleea Eroilor

Cateva mii de buzoieni au asistat, sambata dimineata, la festivitatile dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei. Pentru prima data, manifestatia a avut loc pe Calea Eroilor, in fata Cimitirului Eroilor, si nu pe Bulevardul Nicolae Balcescu. La parada au participat peste 660 de militari si 64 de mijloace tehnice din dotarea unitatilor din garnizoana.

FOTO VIDEO Manifestarile de 1 decembrie si parada militara de la Targoviste

Cateva mii de oameni au luat parte la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei, in an centenar. Pe un ger naprasnic, parintii si copii au asteptat ca discursurile autoritatile sa ia sfarsit si sa inceapa la parada militara.

VIDEO Ultima repetitie pentru Parada militara de 1 Decembrie

Vineri a avut loc repetitia generala pentru Parada Militara Nationala, organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei si a Centenarului Marii Uniri, la Arcul de Triumf.

Cati bucuresteni au avut nevoie de ingrijiri medicale la parada militara din Capitala

Aproape 20 de persoane care au participat la parada de 1 decembrie din Capitala au avut nevoie de ingrijiri medicale, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

FOTO Parada militara din Timisoara a fost mutata pe un mare bulevard. Mii de oameni s-au bucurat de prezentarea soldatilor, politistilor si jandarmilor

In jur de 500 de militari, politisti, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera si politisti locali au defilat la Timisoara de Ziua Nationala a Romaniei.

Parada militara dedicata Centenarului s-a incheiat

Aproximativ 4. 000 de militari romani si straini din toate categoriile de forte au defilat, astazi, de 1 Decembrie, la parada de Ziua Nationala a Romaniei, desfasurata la Arcul de Triumf din Capitala. ------ Parada militara de la Arcul de Triumf a inceput, la eveniment asistand mii de oameni.

Parada militara dedicata Centenarului a inceput

Parada militara de la Arcul de Triumf a inceput, la eveniment asistand mii de oameni.

LIVE VIDEO Sarbatoarea Centenarului la Alba Iulia. Parada militara spectaculoasa la care va participa presedintele Klaus Iohannis

Peste 100. 000 de oameni participa astazi, 1 Decembrie 2018, la sarbatoarea Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia. Programul incepe dimineata devreme si se va incheia tarziu in noapte. Momentul culminat este parada militara la care este prezent si presedintele Klaus Iohannis.

FOTO Ziua Nationala in Alexandria: parada militara cu discursuri si sarmale de 60.000 de lei

Sute de oameni au asistat la parada militara de Ziua Nationala din Alexandria. Festivitatile au inceput de dimineata cu discursuri si depuneri de coroane si se vor incheia seara cu o retragere cu torte si concerte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )