Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Manifestarile de 1 decembrie si parada militara de la Targoviste

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Manifestarile de 1 decembrie si parada militara de la Targoviste

Cateva mii de oameni au luat parte la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei, in an centenar. Pe un ger naprasnic, parintii si copii au asteptat ca discursurile autoritatile sa ia sfarsit si sa inceapa la parada militara. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Antrenament pentru parada militara de la Alba Iulia. Ultimele pregatiri pentru Ziua Nationala

Primul antrenament general pentru ceremonia militara ce va avea loc pe 1 Decembrie la Alba Iulia a avut loc miercuri, 28 noiembrie.

FOTO Ziua Nationala in Alexandria: parada militara cu discursuri si sarmale de 60.000 de lei

Sute de oameni au asistat la parada militara de Ziua Nationala din Alexandria. Festivitatile au inceput de dimineata cu discursuri si depuneri de coroane si se vor incheia seara cu o retragere cu torte si concerte.

VIDEO Ultima repetitie pentru Parada militara de 1 Decembrie

Vineri a avut loc repetitia generala pentru Parada Militara Nationala, organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei si a Centenarului Marii Uniri, la Arcul de Triumf.

LIVE VIDEO Sarbatoarea Centenarului la Alba Iulia. Parada militara spectaculoasa la care va participa presedintele Klaus Iohannis

Peste 100. 000 de oameni participa astazi, 1 Decembrie 2018, la sarbatoarea Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia. Programul incepe dimineata devreme si se va incheia tarziu in noapte. Momentul culminat este parada militara la care este prezent si presedintele Klaus Iohannis.

VIDEO Mii de oameni au venit la parada militara din municipiu. A fost cel mai urmarit eveniment al Zilei Nationale

Mii de oameni au asistat la parada militara de 1 Decembrie in centrul Hunedoarei. A fost cea mai ampla manifestare organizata in municipiu, de Ziua Nationala a Romaniei.

PROGRAM Parada militara de 1 Decembrie: 4.000 de militari si specialisti, 200 de mijloace tehnice si 50 de aeronave / Primele transportoare blindate Piranha V ale Romniei si, n premiera, un lansator de rachete Patriot vor defila pe sub Arcul de Triumf

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei va incepe pe 1 decembrie de la ora 10:00 in Piata Arcului de Triumf si pe bulevardul Kiseleff. Nu mai putin de 4. 000 de militari si specialisti ai MApN, MAI, SRI si SPP vor defila in Capitala, impreuna cu peste 200 de mijloace tehnice, in timp ce aproape 50 de aeronave vor survola orasul. La parada participa si 500 de militari straini, unii si cu tehnica de lupta. La Parada vor defila si primele transportoare blindate Piranha 5 ale Romaniei, inclusiv modelel cu turela cu tun de 30mm, dar si un lansator de rachete Patriot din dotarea fortelor americane. Vezi ordinea detaliata a defilarii in articol.

Retragere cu torte la parada Militara de 1 Decembrie de la Focsani. Viorica Dancila se pregateste de plecare

Premierul Viorica Dancila a ajuns la cea de-a doua parada militara de Centenar, parada de la Focsani. impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Opriosan, Viorica Dancila a fost s.

Parada Militara de 1 Decembrie, a inceput la Focsani. Viorica Dancila, prezenta la eveniment

Premierul Viorica Dancila a ajuns la cea de-a doua parada militara de Centenar, parada de la Focsani. impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Opriosan, Viorica Dancila a fost s.

La multi ani, Romania! La multi ani, argeseni!Parada militara, concert si foc de artificii, de 1 Decembrie, in Pitesti. Diseara se aprinde bradul de Craciun

Pentru 1 Decembrie, autoritatile publice judetene si locale au pregatit mai multe activitati culturale si civice. Cea mai asteptata este, in dimineata Zilei Nationale, parada militara.

Parada militara de 1 Decembrie: 4.000 de militari si specialisti, 200 de mijloace tehnice si 50 de aeronave

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei va incepe pe 1 decembrie de la ora 10:00 in Piata Arcului de Triumf si pe bulevardul Kiseleff. Nu mai putin de 4. 000 de militari si specialisti ai MApN, MAI, SRI si SPP vor defila in Capitala, impreuna cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )