Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Mike Tyson: Sunt pe punctul de a muri pentru ca imi place alcoolul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mike Tyson: Sunt pe punctul de a muri pentru ca imi place alcoolul

In ultima sa aparitie publica, in calitate de promotor al unor gale de box, celebrul boxer si actor Mike Tyson a recunoscut ca duce o lupta continua cu dependenta de alcool si de droguri, scrie Huffington Post. continuă pe Adevărul

Mike Tyson: Sunt aproape de moarte, pentru ca sunt un alcoolic inrait

Fostul pugilist american Mike Tyson spune ca este aproape de moarte deoarece intrucat este un alcoolic inrait. Tyson, in varsta de 47 de ani, a afirmat ca de 6 zile nu a mai consumat alcool sau droguri, ceea ce.

Mike Tyson: Sunt aproape de MOARTE, pentru ca sunt un ALCOOLIC iNRAIT

Fostul pugilist american Mike Tyson a declarat, pentru postul ESPN, ca este aproape de moarte deoarece este un alcoolic inrait si ca de sase zile nu a mai consumat alcool sau droguri, ceea ce e un miracol,.

Sulfina Barbu, atac la Miscarea Populara: Pretentiile lor sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, sambata seara, ca pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta acestia, ea precizand ca din Organizatia de Femei a PDL nu.

Sulfina Barbu despre Miscarea Populara: Pretentiile dumnealor sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, sambata seara, la Zlatna, ca pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta acestia, ea precizand ca din Organizatia de Femei a PDL nu au existat plecari spre Miscarea Populara, transmite Mediafax.

FMI: NU sunt intrunite conditiile pentru a acorda un ajutor Egiptului.

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a declarat vineri ca nu se intrunesc conditiile pentru reluarea discutiilor cu Egiptul in vederea acordarii unui ajutor financiar, din cauza violentelor care marcheaza aceasta tara de la destituirea presedintelui Mohamed Morsi, transmite AFP, citata de Agerpres. Suntem pe deplin pregatiti sa sprijinim poporul egiptean in aceasta perioada de tranzitie, dar deocamdata nu se intrunesc toate conditiile, a declarat .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )