Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO. Ministrul Justitiei, reactie dupa avizul negativ al CSM pe desfiintarea SIJ

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ministrul Justitiei, reactie dupa avizul negativ al CSM pe desfiintarea SIJ

Ministrul Justitiei Stelian Ion a anuntat, dupa ce CSM a adat aviz negativ proiectului de desfiintar. continuă pe România Liberă

Forumul Judecatorilor si Initiativa pentru Justitie, critici pentru CSM dupa avizul negativ pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie critica CSM pentru avizul negativ dat joi proiectului de lege al Ministerului Justitiei care vizeaza desfiintarea Sectiei speciale pentru magistrati SIIJ).

Doua asociatii ale magistratilor, critici dure la adresa CSM dupa avizul negativ pentru desfiintarea Sectiei speciale: Atitudine revoltatoare

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie lanseaza acuzatii dure la adresa Consiliului Superior al Magistraturii, pentru avizul negativ dat cu o zi in urma proiectului de lege privind desfiintarea Sectiei speciale. Exponentii votului negativ al Consiliului Superior al Magistraturii privitor la proiectul de desfiintare a SIIJ nesocotesc idealurile de onestitate si integritate la care a aderat, prin esenta sa, corpul magistratilor din Romania, in ceea ce priveste excluderea oricaror piedici procedurale in desfasurarea proceselor penale, spun cele doua asociatii ale magistratilor.

VIDEO Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a semnat si trimis Guvernului proiectul pentru desfiintarea Sectiei Speciale, avizat negativ de CSM

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a semnat vineri dimineata proiectul de desfiintare a controversatei Sectii de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). Acesta a precizat, intr-o conferinta de presa, ca a luat aceasta decizie in ciuda avizului negativ al CSM, pentru a aduce normalitate in sistemul de justitie.

Ciolacu, dupa avizul negativ al CSM pe desfiintarea SIIJ: Barna, ia-ti labele de pe Justitie

Intrebat de Radu Tudor ce parere are despre avizul negativ al CSM pe,desfiintarea SIIJ, Marcel Ciolacu, presedintele PSD a reamintit ca el nu a fost de acord cu aceasta cu desfiintarea SIIJ pentru ca a avut intalniri cu judecatori si procurori si a inteles rostul acestei sectii.

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, despre disputele de la sedinta CSM: Nivelul discutiei a fost coborat nu de catre mine, ci de catre anumiti membri

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a precizat vineri, intr-o conferinta de presa, in legtura cu disputele de la sedinta CSM in care reprezentantii magistratilor au avizat negativ proiectul privind.

Ministrul Justitiei cere sanctiuni foarte ferme daca se confirma filari ilegale ale unor magistrati

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a cerut vineri sanctiuni foarte ferme in cazul in care se confirma ca au existat filari ilegale ale unor magistrati, dupa doua scandaluri rasunatoare care au aparut recent in spatiul public.

STELIAN ION, MINISTRUL JUSTITIEI: Cine vrea sa mentina SIIJ, vrea sa slabeasca DNA

Batalia in jurul mentinerii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) este data de cei care doresc ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) sa nu mai cerceteze penal judecatorii si de cei care doresc ca prin existenta sectiei speciale sa puna o presiune asupra procurorilor anticoruptie pentru a le ingreuna activitatea desfasurata de acestia, a sustinut, azi, Stelian Ion, ministrul Justitiei, intr-un interviu acordat pentru publicatia Epoch-Times Romania.

Ministrul Justitiei, despre DNA: Este foarte grav atunci cand magistratii dau semnal ca nu au incredere intr-o institutie care si-a dovedit eficienta

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, spune ca este extrem de grav ca magistratii sa dea un semnal de neincredere in Directia Nationala Anticoruptie, o institutie care si-a dovedit, in timp, eficienta.

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa scandalul de rasism. UEFA a dat azi decizia

UEFA ii da dreptate lui Sebastrian Coltescu. Ala negru nu a avut conotatii rasiste. Decizia vine la doua luni dupa ce meciul PSG Basaksehir a fost intrerupt din cauza unor cuvinte considerate de staff-ul echipei din Turcia ca fiind ofensatoare. Replica arbitrului roman dupa hatararea forului european. Final fericit pentru Sebastian Coltescu. Prima reactie .

Stelian Ion nu renunta! Merge mai departe cu desfiintarea SIIJ, in ciuda deciziei CSM

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a declarat, vineri dimineata, ca a semnat si a trimis la Guvern proiectul care prevede desfiintarea SIIJ, in ciuda avizului negativ dat de CSM.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )