Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ministrul Nelu Tataru, explicatii in Parlament: La Husi, de trei mandate este un primar PSD, tot de trei mandate manager al spitalului este sora primarului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ministrul Nelu Tataru, explicatii in Parlament: La Husi, de trei mandate este un primar PSD, tot de trei mandate manager al spitalului este sora primarului

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus marti, la Parlament, la dezbaterea motiunii simple Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, ca nu ar fi drept fata de populatie si de corpul medical sa plece in aceste moment si ca si-ar fi dorit ca cineva sa ii ceara demisia in perioada martie-aprilie, cand se cauta cineva pentru carnea de tun sa mearga prin focare. Votul asupra motiunii urmeaza sa fie dat miercuri. continuă pe Hotnews

NELU TATARU: Daca nu se ia o decizie, voi solicita demiterea atat din functia de director general, cat si din Consiliul de Administratie a domnului Adrian Ionel

Reactie la varful ministerului Sanatatii dupa punerea dub acuzare a sefului UNIFARM. Ministrul Nelu Tataru a spus ca va cere demiterea lui Adrian Ionel, acuzat ca ar fi luat mita, daca Consiliul de Administratie al companiei nu va veni cu o solutie de inlocuire a acestuia din functie, anunta Digi24. ro.

Ministrul Nelu Tataru, anunt despre noi restrictii: O sa fim nevoiti sa aplicam noi masuri

De numarul cazurilor noi de imbolnavire ar putea depinde introducere unor noi masuri de restrictie. Media zilnica a noilor cazuri de coronavirus a fost, saptamana trecuta, de peste 300.

Florin Roman (PNL): Nelu Tataru - un erou. Viorica Dancila - Elena Ceausescu care umbla cu ministrul Sanatatii, prin spitale, smulgand bebelusii din incubator

Deputatul PNL Florin Roman a declarat ca ministrul Nelu Tataru este un erou pentru ca a avut curajul sa mearga prin spitale, printre pacienti. Sa ne imaginam cum ar fi aratat pandemia sub guvernarea PSD. Prim ministru Viorica Dancila este Elena Ceausescu care umbla cu ministrul Sanatatii, prin spitale, smulgand bebelusii din incubatoare pentru a avea o poza de campanie, a afirmat Roman.

Nelu Tataru, la dezbaterea motiunii depusa impotriva sa: Cat despre demisie, trebuia sa mi-o ceara in martie - aprilie, cand se cauta cineva pentru carnea de tun

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a vorbit marti in Parlament, la dezbaterea motiunii depusa de PSD impotriva sa. El a sustinut ca este un om de onoare, dar nu demisioneaza acum pentru ca asta ar fi.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Daca nu respectam regulile, vom avea o transmitere comunitara accentuata, care va atrage noi restrictii pentru anumite focare (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a subliniat ca transmiterea comunitara de COVID-19 este in crestere in Romania si ca daca situatia se mentine la fel, va fi nevoie de anumite restrictii pentru.

Nelu Tataru: Daca lasam numai pe seama medicilor si nu respectam regulile, se poate ajunge la dublarea cazurilor active de coronavirus si fortarea sistemului sanitar (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a indemnat din nou populatia, intr-o interventie pentru B1 TV, sa respecte regulile impuse de autoritati cu scopul de a preveni raspandirea coronavirusului. Acesta a.

NELU TATARU: in acest moment nu luam in considerare o carantinare a judetelor, vom studia fiecare caz in parte

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul nu ia in considerare la acest moment masura carantinarii unor judete, dupa ce in presa au aparut speculatii ca judetul Brasov ar putea fi pus din nou in carantina dupa ce numarul cazurilor a crescut semnificativ, conform G4media. ro.

NELU TATARU: Vom semna un ordin de ministru in care toti pacientii asimptomatici sau usor simptomatici vor fi internati 10 zile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca pacientii infectati cu coronavirus, dar care nu au simptome sau au simptome usoare, vor beneficia de o internare de doar zece zile, apoi vor sta izolati acasa timp de 14 zile, sub supravegherea medicului de familie.

Nelu Tataru, despre motiunea care-l vizeaza: As fi vrut sa gandim un pic altfel, sa nu grabim politica peste momentul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis parlamentarilor din opozitie care au initiat o motiune de cenzura impotriva sa, sa nu grabim politica peste momentul medical. As fi vrut sa gandim un pic altfel, a afirmat ministrul.

NELU TATARU: Vom avea o dublare sau triplare a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, trage un semnal de alarma cu privire la cresterea numarului de cazuri noi de infectare cu coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )