Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna. Cum va fi vremea in weekend

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc. Meteorologii au anuntat ca incepand de sambata se va incalzi in aproape toata tara, iar duminica maximele vor ajunge la 17 grade Celsius.

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc.

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax.

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna.

Dimineata de sambata a fost cea mai rece din actualul sezon, temperaturile scazand cu cel putin opt grade Celsius de la o zi la alta, apropiindu-se de limita gerului in Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Meteorologul Tanko Karoly, de la Statia Meteorologica Miercurea Ciuc, a declarat ca temperatura de minus 9 grade Celsius a fost inregistrata in municipiul resedinta de judet in jurul orei 6. Este cea mai scazuta temperatura pe care am inregistrat-o in sezonul actual. La Miercurea Ciuc, .

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat cele mai mici temperaturi din aceasta toamna

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea, conform Mediafax .

Record ISTORIC de temperatura scazuta, la Miercurea Ciuc

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea.

Cea mai friguroasa noapte din aceasta toamna: -9 grade inregistrate la Miercurea Ciuc

-9 grade la Miercurea Ciuc, -4 grade la Brasov si 0 grade in capitala. Romania a avut parte de cea mai rece noapte din aceasta toamna. Iar sirul recordurilor nu se opreste aici. Zilele acestea au fost cele mai.

Primaria Miercurea Ciuc a fost reclamata la CNCD.

Primaria Miercurea Ciuc a fost reclamata la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de catre un localnic, care acuza municipalitatea de atitudine discriminatorie intrucat a inscriptionat doar in limba maghiara denumirea orasului pe copertinele unor banci dintr-o piata publica. Un barbat care locuieste in Miercurea Ciuc a transmis presei, miercuri, o plangere pe care a inaintat-o CNCD si in care reclama atitudinea discriminatorie a Primariei Miercurea Ciuc fata de cetatenii .

Primaria Miercurea Ciuc, reclamata la CNCD pentru inscriptionare exclusiv in limba maghiara

Primaria Miercurea Ciuc a fost reclamata la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de catre un localnic, care acuza municipalitatea de atitudine discriminatorie intrucat a inscriptionat doar in limba maghiara denumirea orasului pe copertinele unor banci dintr-o piata publica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )