Libnet.ro
UNICEF

16:15

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat cele mai mici temperaturi din aceasta toamna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
La Miercurea Ciuc s-au inregistrat cele mai mici temperaturi din aceasta toamna

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea, conform Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Frigul venit de la Polul Nord a adus peste Romania cele mai mici temperaturi din ultimii 80 de ani

Prima zi a lui octombrie a fosta marcata de cele mai scazute temperaturi din ultimii 80 de ani, in Romania. Doar in 2002, in Capitala, spre exemplu, au mai fost inregistrate valori atat de mici ale temperaturii,.

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc.

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna. Cum va fi vremea in weekend

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc. Meteorologii au anuntat ca incepand de sambata se va incalzi in aproape toata tara, iar duminica maximele vor ajunge la 17 grade Celsius.

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax.

VIDEO Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax.

Record ISTORIC de temperatura scazuta, la Miercurea Ciuc

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea.

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna.

Dimineata de sambata a fost cea mai rece din actualul sezon, temperaturile scazand cu cel putin opt grade Celsius de la o zi la alta, apropiindu-se de limita gerului in Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Meteorologul Tanko Karoly, de la Statia Meteorologica Miercurea Ciuc, a declarat ca temperatura de minus 9 grade Celsius a fost inregistrata in municipiul resedinta de judet in jurul orei 6. Este cea mai scazuta temperatura pe care am inregistrat-o in sezonul actual. La Miercurea Ciuc, .

Cea mai friguroasa noapte din aceasta toamna: -9 grade inregistrate la Miercurea Ciuc

-9 grade la Miercurea Ciuc, -4 grade la Brasov si 0 grade in capitala. Romania a avut parte de cea mai rece noapte din aceasta toamna. Iar sirul recordurilor nu se opreste aici. Zilele acestea au fost cele mai.

Primaria Miercurea Ciuc a fost reclamata la CNCD.

Primaria Miercurea Ciuc a fost reclamata la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de catre un localnic, care acuza municipalitatea de atitudine discriminatorie intrucat a inscriptionat doar in limba maghiara denumirea orasului pe copertinele unor banci dintr-o piata publica. Un barbat care locuieste in Miercurea Ciuc a transmis presei, miercuri, o plangere pe care a inaintat-o CNCD si in care reclama atitudinea discriminatorie a Primariei Miercurea Ciuc fata de cetatenii .

Primaria Miercurea Ciuc, reclamata la CNCD pentru inscriptionare exclusiv in limba maghiara

Primaria Miercurea Ciuc a fost reclamata la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de catre un localnic, care acuza municipalitatea de atitudine discriminatorie intrucat a inscriptionat doar in limba maghiara denumirea orasului pe copertinele unor banci dintr-o piata publica.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )