Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Mircea Molot despre perchezitiile DNA la Consiliul Judetean Hunedoara si in locuinta sa: Ma astept la orice

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mircea Molot despre perchezitiile DNA la Consiliul Judetean Hunedoara si in locuinta sa: Ma astept la orice

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au efectuat in aceasta dimineata 18 perchezitii in judet. Au fost vizate sediul Consiliului Judetean Hunedoara, domiciliul presedintelui institutiei, Mircea Molot, si mai multe societati, printre care SC Apa Prod SA, la care actionar majoritar este CJ Hunedoara. Dosarul il vizeaza pe Mircea Molot, fata de care insa DNA nu a luat nicio masura in cauza. continuă pe Adevărul

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Hunedoara si la locuinta lui Mircea Molot, intr-o ancheta de coruptie

Birourile Consiliului Judetean Hunedoara si imobilul presedintelui CJ Hunedoara, Mircea Molot, au fost perchezitionate de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Alba, care efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de comitere a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie.

VIDEO Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Hunedoara si acasa la presedintele institutiei, Mircea Molot (PNL)

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac, vineri dimineata, 18 perchezitii domiciliare in mai multe locuri din judetul Hunedoara, printre care sediul unei institutii publice, precum si sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, arata un comunicat al institutiei. Perchezitii au loc si acasa la presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Ioan Molot, scrie Mediafax.

UPDATE Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Hunedoara si acasa la presedintele institutiei, Mircea Molot (PNL)

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac, vineri dimineata, 18 perchezitii domiciliare in mai multe locuri din judetul Hunedoara, printre care sediul unei institutii publice, precum si sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, arata un comunicat al institutiei. UPDATE Perchezitii au loc si acasa la presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Ioan Molot, scrie Mediafax.

18 perchezitii in Hunedoara intr-un dosar de coruptie. Este vizat presedintele Consiliului Judetean, Mircea Molot

Procurorii DNA au demarat vineri dimineata 18 perchezitii domiciliare si la sediul Consiliului Judetean CJ) Hunedoara intr-un nou dosar de coruptie in care apare si numele presedintelui CJ, Mircea Molot PNL), pentru fapte ce ar fi fost savarsite in perioada 2011-2014, potrivit DNA.

Perchezitii DNA la CJ Hunedoara. Mircea Molot, suspectat ca a ajutat doua firme sa primeasca contracte preferentiale

Seful CJ Hunedoara a ajutat doua firme sa primeasca preferential contracte de la SC Apa Prod Deva, detinuta de CJ, iar in schimbul acestor interventii, firma ginerelui lui Mircea Molot a executat o parte din.

Ghiseu, la Consiliul Judetean Buzau, pentru consilierea primarilor beneficiari de fonduri europene

Consiliul Judetean Buzau va avea, de la jumatatea lunii, in Sala Delegatiei Permanente, un ghiseu in cadrul caruia angajati ai institutiilor publice deconcentrate pot fi consultati de primarii din comunele buzoiene in probleme legate de obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare proiectelelor derulate cu fonduri europene.

VIDEO Mircea Badea, umilit in lupta de motociclistul care l-a provocat

In aceasta seara a avut loc lupta dintre motociclistul Teodor Emi, cel care l-a provocat la o confruntare in ring pe Mircea Badea in urma cu doua luni si vedeta Antenei 3. La capatul unui meci in care nu a apucat sa loveasca si mai mult s-a aparat, Mircea Badea a fost nevoit sa se declare invins, Teodor Emi fiind desemnat castigator.

VIDEO Mircea Badea a luat bataie de la motociclistul care l-a provocat pe prezentator la o lupta organizata

Mircea Badea a fost invins prin KO tehnic in runda a doua de catre Teodor Emanuel intr-un meci organizat de Federatia Romana de Kempo. Badea a abandonat in runda a doua, acuzand dureri la spate dupa ce a primit o lovitura de picior de la adversarul sau. Moderatorul Antenei 3 a rezistat doar 6 minute in fata adversarului sau Teodor Emanuel, acesta din urma fiind multiplu campion national la Muay Thai.

Fost sef SRI, despre actiunile DNA: Nu sunt intamplatoare. Cred ca sunt niste influente externe

In contextul celei mai recente actiuni a DNA, in care este implicat si primarul de la Pitesti, Tudor Pendiuc, fostul director al SRI, Costin Georgescu, a explicat ca, cel mai probabil, acestea au fost derulate la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )