Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Mircea Badea, umilit in lupta de motociclistul care l-a provocat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mircea Badea, umilit in lupta de motociclistul care l-a provocat

In aceasta seara a avut loc lupta dintre motociclistul Teodor Emi, cel care l-a provocat la o confruntare in ring pe Mircea Badea in urma cu doua luni si vedeta Antenei 3. La capatul unui meci in care nu a apucat sa loveasca si mai mult s-a aparat, Mircea Badea a fost nevoit sa se declare invins, Teodor Emi fiind desemnat castigator. continuă pe Adevărul

VIDEO Mircea Badea a luat bataie de la motociclistul care l-a provocat pe prezentator la o lupta organizata

Mircea Badea a fost invins prin KO tehnic in runda a doua de catre Teodor Emanuel intr-un meci organizat de Federatia Romana de Kempo. Badea a abandonat in runda a doua, acuzand dureri la spate dupa ce a primit o lovitura de picior de la adversarul sau. Moderatorul Antenei 3 a rezistat doar 6 minute in fata adversarului sau Teodor Emanuel, acesta din urma fiind multiplu campion national la Muay Thai.

Un motociclist l-a calcat in picioare pe Mircea Badea (video)

Prezentatorul tv Mircea Badea a urcat vineri seara in ring pentru o lupta pe stilul Muay Thai contra lui Teodor Emanuel, multiplu campion national la acest sport. Cei doi avusesera o disputa in strada, Teodor fiind unul dintre motociclistii cu care se certase Mircea Badea in fata postului Antena 3. In ring, Badea a incasat multiple lovituri, fiind permanent in retragere. Meciul a durat sase minute, o repriza si jumatate din trei programate, iar la final Badea a motivat ca s-a oprit pentru ca si-a pierdut suflul, neavand la 40 de ani forta necesara sa lupte in ring, organizat. De fapt el a aratat ca nu are nici o cunostita de Muay Thai, insa a dat o mostra de curaj.

Mircea Badea: Aceasta provocare este o cretinitate din toate punctele de vedere

Mircea Badea a vorbit, in finalul editiei de joi a emisiunii in Gura Presei, despre persoana care l-a provocat la un meci de K1, dar si despre provocare in sine, despre care spus ca este o cretinitate din toate.

Mircea Badea: Asta este o idee buna!

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, despre propunerea pe care Victor Ponta a facut-o pentru functia de premier, in cazul in care va ajunge la Cotroceni.

Mircea Badea: Sistemul juridic din Romania este unul profund viciat

Mircea Badea a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii in Gura Presei, despre sistemul juridic din Romania. Sistemul juridic din Romania este totusi unul profund viciat inca de la conceptie. ) Nu.

Mircea Badea: in turul II ma duc sa aleg intre Udrea si Macovei

In turul II al alegerilor prezidentiale, Mircea Badea merge la vot. Realizatorul emisiunii in gura presei a dezvaluit, joi seara, la Radio Zu, ca o va vota pe Elena Udrea. Eu in turul 2 ma duc clar sa aleg.

Mircea Badea: Am inteles ca domnul Cristi din Banat vrea sa ma dea in judecata

Cristi din Banat, interpretul melodiei Ca o apa cristalina, vrea sa-l dea in judecata pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei. Jurnalistul sustine ca muzica e viata lui si nu intelege de.

Mircea Badea, urare pentru Basescu de ziua lui: Sper ca urmatoarele 20 de aniversari sa le petreaca la puscarie

Mircea Badea i-a facut o urare inedita lui Traian Basescu, de ziua acestuia. I-a dorit presedintelui sa-si petreaca urmatoarele 20 de aniversari dupa gratii. Realizatorul emisiunii in gura presei.

VIDEO Mircea Molot despre perchezitiile DNA la Consiliul Judetean Hunedoara si in locuinta sa: Ma astept la orice

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au efectuat in aceasta dimineata 18 perchezitii in judet. Au fost vizate sediul Consiliului Judetean Hunedoara, domiciliul presedintelui institutiei, Mircea Molot, si mai multe societati, printre care SC Apa Prod SA, la care actionar majoritar este CJ Hunedoara. Dosarul il vizeaza pe Mircea Molot, fata de care insa DNA nu a luat nicio masura in cauza.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )