Libnet.ro
UNICEF

15:00

O mireasa din Liban si-a vazut moartea cu ochii in timpul exploziei din Beirut. Atunci cand m-am trezit, i-am multumit lui Dumnezeu ca sunt inca in viata (VIDEO)

B1 B1,
O mireasa din Liban si-a vazut moartea cu ochii in timpul exploziei din Beirut. Atunci cand m-am trezit, i-am multumit lui Dumnezeu ca sunt inca in viata (VIDEO)

Acea zi trebuia sa fie una dintre cele mai frumoase din viata ei, insa s-a transfosrmat intr-un cosmar. in timp ce facea poze de nunta, o mireasa din Liban a fost prinsa de explozia de la Beirut. Israa. continuă pe B1

VIDEO Mireasa libaneza care a scapat de explozia din Beirut. Cum a surprins-o deflagratia: Credeam ca o sa mor

Filmarea cu mireasa spulberata desuflul exploziei de la Beirutin timp ce facea poze de nunta a fost una dintre cele mai puternice marturii ale dezastrului din capitala libaneza.

Cat de grava a fost explozia din Beirut. Imagini dureroase din Liban

Zeci sunt morti si mii de raniti. Cauza nu este clara, insa guvernul a spus ca materiale explozive au fost depozitate intr-un depozit care a explodat in capitala libaneza. Cel putin 78 de persoane au murit si 4. 000 de persoane au suferit rani in exploziile si focul care a zguduit Beirut marti. Mai mult de .

VIDEO Mireasa din Beirut povesteste momentul terifiant al exploziei: A fost ca o scena de cosmar. Ma intrebam ce se intampla, voi muri?

Radianta intr-o rochie alba, mireasa libaneza de 29 de ani, Israa Seblani, zambea si poza pentru videoclipul de nunta cand suflul exploziei din capitala Libanului aproape ca a doborat-o.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.242 seconds )