Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Mitingul PSD n 15 minute. Liviu Dragnea: Noi asta facem, curatam tara de mizeria sobolanilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mitingul PSD n 15 minute. Liviu Dragnea: Noi asta facem, curatam tara de mizeria sobolanilor

Albul simbolizeaza curatenia oamenilor. Si noi asta facem: curatam tara de mizeria imprastiata de acesti sobolani. A zis cineva ca suntem brigazile albe. Sa fie si asa, sa fim brigazile albe - spunea presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul de sambata seara, in timp ce sustinatorii sai, cu tricorui albe, paraseau Piata Victoriei in pocnetele peturilor si al cartoanelor pe care le lasau in urma. continuă pe Hotnews

Dan Barna: Tot mitingul PSD a fost despre Liviu Dragnea si acolitii din vrful PSD-ALDE care au prabusit Romnia

Presedintele USR, Dan Barna, a scris duminica, peFacebook, ca tot mitingul PSD a fost despre Liviu Dragnea, Tariceanu, Olguta Vasilescu, Viorica Dancila si ceilalti acoliti din varful PSDALDE, care au prabusit Romania, in doar un an si jumatate de la alegeri, in cea mai mare criza sociala de la mineriade. Barna i-a transmis lui Dragnea ca Romania nu este o natie de hoti cum ati incercat sa ne convingeti aseara si poate de aceea chiar si oamenii din piata, pe care ii considerati gresit ai dumeavoastra, v-au scandat: Justitie nu Coruptie!.

Sentinta lui Liviu Dragnea AMANATA pana dupa mitingul PSD (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat din nou pronuntarea sentintei in prima instanta in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu privind.

Liviu Dragnea, despre suspendarea presedintelui: Nu putem lasa ca o decizie CCR sa nu fie aplicata. Se poate ajunge la orice

Liviu Dragnea a fost invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Editie Speciala. Liderul PSD a vorbit si despre ce a insemnat mitingul PSD si ce urmeaza. Simt aceeasi emotie ca aseara, a fost o emotie.

Politikix. Incredibil: Ce nu s-a vazut la mitingul PSD

La mitingul PSD de sambata a fost prezenta si iubita lui Liviu Dragnea, Irina. Aceasta a fost surprinsa, in multime, in cateva fotografii. La miting au participat sute de mii de oameni. Pe scena.

Iadul lui Liviu Dragnea

Singurul moment de bucurie pentru pesedistii care au ocupat, sambata, pentru cateva ore centrul Bucurestiului, a fost cel al victoriei Simonei Halep. Liviu Dragnea a reusit sa adune in Piata aproape 200. 000 de mii de oameni, insa niciun moment sa starneasca entuziasmul participantilor care cu minute bune inainte ca seful PSD sa-si termine discursul evacuau in viteza piata, abandonand la fata locului recuzita.

Decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, amanata din nou pana pe 21 iunie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, pentru 21 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul DGASPC Teleorman, in care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual in.

Ministrul Apararii merge la mitingul PSD: Institutiile statului trebuie sa revina la functionarea lor legala si constitutionala

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, anunta ca va merge la mitingul PSD din Piata Victoriei pentru ca Romania trebuie sa fie cu adevarat o tara democratica, o tara in care libertatile si drepturile cetateanului sa nu mai fie incalcate in cel mai abuziv mod posibil, iar institutiile statului trebuie sa revina la functionarea lor legala si constitutionala.

Ministrul Mihai Fifor,merge la mitingul PSD

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, anunta ca va merge la mitingul PSD din Piata Victoriei pentru ca Romania trebuie sa fie cu adevarat o tara democratica, o tara in care libertatile si drepturile cetateanului sa nu mai fie incalcate in cel mai abuziv mod posibil, iar institutiile statului trebuie sa revina la functionarea lor legala si constitutionala, astfel incat aceasta tara sa poata sta oricand demna in randul statelor democratice ale Uniunii Europene din care face parte.

Peste 400.000 de oameni sunt asteptati la mitingul PSD. Un elicopter al Politiei Romane va survola zona

Update: Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat la Antena 3 ca sunt asteptati peste 400. 000 de oameni la mitingul PSD. Stirea initiala. Peste 200. 000 de oameni sunt asteptati, sambata,.

Peste 200.000 de oameni sunt asteptati la mitingul PSD. Un elicopter al Politiei Romane va survola zona

Peste 200. 000 de oameni sunt asteptati, sambata, la mitingul PSD din Piata Victoriei. Sunt foarte multi lideri judeteni care spuneau ca vor aduce mii de oameni la acest miting. Evenimentul va avea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )