Libnet.ro
UNICEF

14:16

VIDEO Moment istoric la Targoviste. Legatura radio cu Statia Spatiala Internationala, realizata, dar cu emotii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Moment istoric la Targoviste. Legatura radio cu Statia Spatiala Internationala, realizata, dar cu emotii

Cei 20 de elevi din Dambovita, selectati pentru a intra in legatura directa cu astronautul Jeffrey Williams de pe Statia Spatiala Internationala au reusit din a doua incercare sa ii adreseze intrebarile. Conexiunea radio a fost una in premiera pentru Romania si a avut, in prima faza, o interferenta. continuă pe Adevărul

Live din Spatiu: Vodafone Romania te conecteaza cu astronauti de pe Statia Spatiala Internationala

Universitatea Valahia din Targoviste si Vodafone Romania alaturi de Agentia Spatiala Romana prezinta prima legatura in direct cu Statia Spatiala Internationala din Romania, potrivit unui comunicat oficial. Marti dupa-amiaza, romanii vor putea lua parte la un eveniment cu totul inedit. Universitatea Valahia din Targoviste organizeazaevenimentul educational ARISS EU 282 Prima legatura oficiala in direct cu [].

Elevii din Targoviste i-au adresat intrebari, in direct, astronautului Jeffrey Williams, aflat pe Statia Spatiala Internationala

Reprezentantii Universitatii Valahia din Targoviste au reusit marti, din a doua incercare, sa stabileasca o conexiune cu astronautul Jeffrey Williams, aflat pe Statia Spatiala.

Studentii din Targoviste, discutii LIVE cu astronautul Jeffrey Williamsm aflat in spatiu, pe Statia Spatiala Internationala (VIDEO)

Premiera pentru Romania! Studentii Universitatii din Targoviste vor sta de vorba cu un astronaut aflat la bordul Statiei Spatiale Internationale. Evenimentul are loc astazi, sub patronajul NASA.

Studentii din Targoviste, discutii LIVE cu astronautul Jeffrey Williams aflat in spatiu, pe Statia Spatiala Internationala (VIDEO)

Premiera pentru Romania! Studentii Universitatii din Targoviste vor sta de vorba cu un astronaut aflat la bordul Statiei Spatiale Internationale. Evenimentul are loc astazi, sub patronajul NASA.

Prima incercare de comunicare a unor studenti din Romania cu un astronaut de pe Statia Spatiala Internationala, bruiata de niste radioamatori din Suceava

Sute de persoane participa marti la evenimentul ARISS EU 282, in cadrul caruia studentii Universitatii din Targoviste ar trebui sa stea de vorba, in premiera, cu un astronaut aflat la bordul.

Prima incercare de comunicare a unor elevi din Romania cu un astronaut de pe Statia Spatiala Internationala, bruiata de niste radioamatori din Suceava

Sute de persoane participa marti la evenimentul ARISS EU 282, in cadrul caruia reprezentantii Universitatii din Targoviste ar trebui sa stea de vorba, in premiera, cu un astronaut aflat la.

Premiera in Romania. 20 de liceeni vor intra in direct cu Statia Spatiala Internationala

Eveniment in premiera in Romania. Marti, de la ora 15. 30, 20 de liceeni urmeaza sa intre in legatura directa cu astronautul american Jeffrey N. Williams, aflat la bordul Statiei Spatiale .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )