Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prima incercare de comunicare a unor elevi din Romania cu un astronaut de pe Statia Spatiala Internationala, bruiata de niste radioamatori din Suceava

B1 B1,
Prima incercare de comunicare a unor elevi din Romania cu un astronaut de pe Statia Spatiala Internationala, bruiata de niste radioamatori din Suceava

Sute de persoane participa marti la evenimentul ARISS EU 282, in cadrul caruia reprezentantii Universitatii din Targoviste ar trebui sa stea de vorba, in premiera, cu un astronaut aflat la. continuă pe B1

Prima incercare de comunicare a unor studenti din Romania cu un astronaut de pe Statia Spatiala Internationala, bruiata de niste radioamatori din Suceava

Sute de persoane participa marti la evenimentul ARISS EU 282, in cadrul caruia studentii Universitatii din Targoviste ar trebui sa stea de vorba, in premiera, cu un astronaut aflat la bordul.

Vedetele din Romania au descoperit cum pot avea tenul tanar fara interventii chirurgicale

Vedetele din Romania au descoperit cum pot avea tenul tanar fara interventii chirurgicale. Noua tehnologie anti-age cu ionizare dinamica Guinot Hydraderm Cellular Energy a fost lansata la Centrele Silhouette.

Cel mai bine platit lider religios din Romania. Ce indemnizatie va primi Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel va fi cel mai bine platit lider religios din Romania. Conform noii salarizari propuse de Guven, capul Bisericii Ortodoxe Romane urmeaza sa primeasca de la buget o indemnizatie lunara.

Acorduri de infratire, semnate de primarii din Romania si Republica Moldova

1000 de primari din Romania si Republica Moldova s-au reunit, duminica, la Palatul Parlamentului, in cadrul Conferintei Reprezentantilor Comunitatilor Locale din Romania si Republica Moldova. in cadrul conferintei, ei au votat eliminarea granitelor birocratice intre cele doua state, a informat Platforma Unionista Actiunea 2012.

Doua trupe si 18 DJ din Romania vor urca pe scenele Electric Castle

Doua trupe si 18 DJ din Romania se alatura artistilor ale caror nume au fost deja anuntate pe afisul festivalului Electric Castle. Ei au fost alesi online de fanii festivalului prin competitiaOwn The Stage, initiativa anuala prin care organizatorii vor sa aduca in fata publicului de festival talente noi de pe scena muzicii romanesti. Electric Castle se va desfasura intre 14 si 17 iulie, la castelul Banffy din Bontida, Cluj-Napoca.

Piata auto din Romania a crescut in primul trimestru din 2016 si fara Rabla. Ce marci au preferat romanii

Inmatricularile de automobile noi din Romania au crescut cu 21% in primul trimestru din acest an, reiese din datele Directiei Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). Totodata, inmatricularile de automobile rulate aduse din alte tari au urcat cu 18,5%. Dacia a ramas lider de piata pe segmentul masinilor noi, iar marcile Suzuki si Mazda au inregistrat cele mai spectaculoase cresteri. Volkswagen este lider pe piata second hand.

Faceti cunostinta cu cel mai longeviv salariat din Romania! Are 98 de ani si lucreaza la stana

Adrian Ursu l-a prezentat telespectatorilor sai, sambata, la Secvential, pe cel mai longeviv salariat din Romania. Are 98 de ani, plateste taxe si impozite la stat si este angajat cu.

Primul sens giratoriu suspendat din Romania va fi inaugurat sambata

Primul sens giratoriu suspendat din Romania va fi inaugurat sambata la ora 14:00 in judetul Prahova, pe DN 1B in zona de nord a orasului Ploiesti la intersectia spre Paulesti.

Greco-catolicii din Romania organizeaza donatii pentru Ucraina

Cardinalul Lucian Muresan, Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unita cu Roma, a dispus organizarea in toate lacasurile de cult greco-catolice din Romania a unei colecte nationale in favoarea Ucrainei.

Justitia sarba a condamnat pentru prima oara statul sa plateasca daune unor civili din Kosovo

Justitia sarba a dispus pentru prima data ca statul sa plateasca daune familiilor unor civili kosovari victime ale crimelor de razboi comise in 1999.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )