Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Momentul in care Donald Trump uita pentru o clipa ca are un fiu cu sotia sa Melania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul in care Donald Trump uita pentru o clipa ca are un fiu cu sotia sa Melania

Presedintele american Donald Trump a uitat pentru o clipa ca are un fiu cu actuala sa sotie, starnind amuzamentul internautilor si criticilor sai. continuă pe Adevărul

Donald Trump afirma ca Bolton a fost un dezastru in politica privind Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca John Bolton a fost un dezastru in politica pentru Coreea de Nord, a exagerat in ceea ce priveste Venezuela si nu s-a inteles cu alti oficiali din cadrul Administratiei prezidentiale, relateaza Mediafax citand Reuters.

Fostul ambasador britanic facut prost de catre Donald Trump a devenit lord

Fostul ambasador britanic in Statele Unite, pe care presedintele Donald Trump l-a catalogat drept un tip foarte prost si care a fost nevoit sa demisioneze, a devenit marti membru al Camerei Lorzilor, la recomandarea fostului premier Theresa May, relateaza AFP.

Democratii mai fac un pas spre deschiderea unei proceduri de destituire a lui Donald Trump

Democratii din Congresul american au facut un nou pas in vederea deschiderii unei posibile proceduri de destituire impeachment) a lui Donald Trump, o optiune care continua sa creeze disensiuni in randul opozitiei, cu un an si ceva inaintea alegerilor prezidentiale, relateaza AFP.

Demitere. Donald Trump s-a separat de John Bolton

Prin doua mesaje lapidare pe contul sau Twitter, presedintele Donald Trump l-a demis pe John Bolton,.

Donald Trump i-a luat la rost pe IDIOTII de FED: Ar trebui sa aduca dobanzile chiar sub ZERO. Fara inflatie!

Presedintele american Donald Trump a lansat, miercuri, cateva atacuri dure la adresa conducerii bancii centrale din SUA.

Donald Trump a anuntat pe Twitter ca l-a concediat pe John Bolton, consilierul pe probleme de securitate nationala

Presedintele american Donald Trump a anuntat, marti, ca l-a concediat pe consilierul sau pe probleme de securitate nationala, John Bolton, transmite presa americana.

Decizie drastica luata de Donald Trump: Consilierul pentru securitate nationala, John Bolton, a fost demis

Presedintele american Donald Trump a anuntat, marti, eliberarea din functie a consilierul sau pentru securitate nationala, John Bolton. Aceasta si-a motivat decizia prin puternice dezacorduri fata de.

SUA Curtea Suprema valideaza restrictiile privind drepturile de azil, sustinute de Donald Trump

Curtea Suprema a validat miercuri o decizie a administratiei Trump ce limiteaza cu strictete solicitarile de azil in SUA din partea migrantilor provenind din America Centrala, spre satisfactia presedintelui american, scrie Agerpress, citand AFP.

VIDEO Momentul in care coalitia anti-jihadista condusa de SUA arunca 36 de tone de bombe peste o insula infectata de Statul Islamic

Coalitia internationala impotriva Statului Islamic a difuzat marti un filmulet cu bombardarea unei insule infectate de jihadisti. Atacul a avut loc in apropiere de Mosul, in nordul Irakului, transmite Fox News.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Liberal-democratii care au acceptat nominalizarile pentru functiile de ministri, decazuti din calitatea de membru ALDE

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a transmis, miercuri, scrisori presedintelui Klaus Iohannis si premierului Viorica Dancila, in care ii informeaza ca liberal-democratii care au acceptat nominalizari pentru functiile de ministri sunt decazuti din calitatea de membru ALDE cu efect imediat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )