Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Momentul in care o racheta lansata din Fasia Gaza loveste o sosea intens circulata din apropiere de Tel Aviv

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul in care o racheta lansata din Fasia Gaza loveste o sosea intens circulata din apropiere de Tel Aviv

Factiunile militante palestiniene din Fasia Gaza au lansat zeci de rachete catre sudul si centrul Israelului, dupa ce Armata israeliana a ucis un lider jihadist important, intr-un raid aerian. continuă pe Adevărul

VIDEO. Momentul in care o racheta lansata din Fasia Gaza loveste o autostrada intens circulata din apropiere de Tel Aviv

Sirenele au sunat marti la Tel Aviv la cateva ore dupa ce un responsabil palestinian si sotia sa au fost ucisi intr-un atac aerian israelian, in cursul noptii de luni spre marti, in estul orasului Gaza,.

VIDEO Momentul in care o racheta loveste o autostrada intens circulata de langa Tel Aviv. De ce au tras militantii palestinieni cu zeci de rachete spre Israel

Factiunile militante din Gaza au tras zeci de rachete, marti dimineata, catre sudul si centrul Israelului dupa ce armata israeliana a ucis, luni noapte un militant jihadist de grad inalt, scrie Haaretz.

Pe ce loc va termina Simona Halep anul 2019. Care sunt sportivele din Romania care au prins Top 100 WTA

Simona Halep va termina anul 2019 pe locul 4 in clasamentul WTA, cu 5. 462 de puncte, peste Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 5. 191 de puncte. in top 100 se mai afla in acest moment doar doua sportive romance: Sorana Carstea locul 74, cu 822 .

Momentul in care o racheta lansata de militantii palestinieni loveste o autostrada intens circulata de langa Tel Aviv (VIDEO)

Israelului a fost atacat luni noapte cu zeci de rachete de catre factiuniile militante din Gaza drept raspuns la uciderea comandantului militar al gruparii palestiniene Jihadul Islamic, Baha Abu Al-Ata, intr-un.

Atac cu 50 de rachete asupra Israelului, dupa ce Armata israeliana a ucis un important lider jihadist palestinian in Fasia Gaza

Israelul l-a ucis pe unul dintre cei mai importanti comandanti ai unui grup militant din Fasia Gaza, in urma unui atac aerian, transmite presa internationala.

Momentul in care o tornada distruge o fabrica (VIDEO)

O camera de luat vederi a surprins momentul in care o fabrica din Grecia a fost distrusa de o tornada. Adunity_91555 .

Europa Libera: Alegerile care scot Romania din Balcani. Si alte cateva explicatii

Klaus Iohannis cu 37% din voturi si Viorica Dancila cu 23% si-au atins fiecare obiectivul de etapa: presedintele intra in turul al doilea cu un adversar confortabil, dupa ce Dan Barna a obtinut cu 8% mai putin decat scorul Aliantei USR-PLUS de la europarlamentare 22,36%), in vreme ce presedinta PSD ajunge in finala, cu emotii, pe fondul nemultumirilor din partid, dupa ce formatiunea a pierdut guvernarea in plina campanie electorala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )