Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Momentul in care un roman a fost impuscat de politistii din Indonezia, surprins de camerele de supraveghere

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul in care un roman a fost impuscat de politistii din Indonezia, surprins de camerele de supraveghere

Momentul in care satmareanul Vasile Solomes a fost prins si impuscat de catre politistii din Indonezia a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile au fost difuzate de catre o televiziune din Jakarta. continuă pe Adevărul

VIDEO Momentul in care o racheta loveste o autostrada intens circulata de langa Tel Aviv. De ce au tras militantii palestinieni cu zeci de rachete spre Israel

Factiunile militante din Gaza au tras zeci de rachete, marti dimineata, catre sudul si centrul Israelului dupa ce armata israeliana a ucis, luni noapte un militant jihadist de grad inalt, scrie Haaretz.

VIDEO. Momentul in care o racheta lansata din Fasia Gaza loveste o autostrada intens circulata din apropiere de Tel Aviv

Sirenele au sunat marti la Tel Aviv la cateva ore dupa ce un responsabil palestinian si sotia sa au fost ucisi intr-un atac aerian israelian, in cursul noptii de luni spre marti, in estul orasului Gaza,.

Hong Kong: un tanar care a sarit in apararea unui protestatar a fost impuscat in piept de un politist

Un protestatar a fost impuscat in piept cu gloante reale de un ofiter de politie duminica dimineata, in contextul in care inclestari cu fortele de ordine au izbucnit in tot orasul, iar traficul a fost oprit in mai multe puncte ale orasului, intr-o escaladare a conflictelor izbucnite in urma cu cinci luni. incepand de luna trecuta politia a inceput sa traga cu gloante reale.

VIDEO Momentul in care o racheta lansata din Fasia Gaza loveste o sosea intens circulata din apropiere de Tel Aviv

Factiunile militante palestiniene din Fasia Gaza au lansat zeci de rachete catre sudul si centrul Israelului, dupa ce Armata israeliana a ucis un lider jihadist important, intr-un raid aerian.

Rapperul Lil Reese, in stare critica dupa ce a fost impuscat

Rapperul Lil Reese, in varsta de 26 de ani, se afla in stare critica dupa ce a fost impuscat in afara orasului Chicago.

Protestele din Hong Kong: Noi ciocniri intre protestatari si politie, la o zi dupa ce un student a fost impuscat

Fortele de ordine din Hong Kong au folosit gaz lacrimogen intr-un campus universitar, marti, la o zi dupa ce un protestatar a fost impuscat si un alt barbat a fost ars de viu, in unul dintre cele mai violente episoade din ultimele cinci luni de proteste antiguvern, scrie Reuters.

News alert! Ana Birchall reactioneaza dupa ce a fost data afara din PSD

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall afirma ca a aflat cu surprindere, din presa, ca a fost e.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )