Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Momentul exploziei camionului-cisterna pe o autostrada lnga Bologna

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Momentul exploziei camionului-cisterna pe o autostrada lnga Bologna

Explozia de proportii produsa luni pe o autostrada din apropiere de Bologna, in nordul Italiei, in urma unui accident rutier in care a fost implicat un camion-cisterna, a fost surprinsa de camerele de supraveghere, imaginile fiind date publicitatii de politia italiana. continuă pe Hotnews

VIDEO Explozie de proportii pe o autostrada de lnga aeroportul din Bologna, dupa un accident rutier: Cel putin 2 morti si zeci de raniti / Precizarile MAE

Un accident rutier in care a fost implicat si un camion-cisterna a provocat o explozie de proportii si un incendiu violent pe o autostrada de langa aeroportul din Bologna, transmit agentiile internationale de presa. Ultimul bilant al victimelor transmis de autoritati indica doi morti si 68 de raniti, din care 14 in stare grava. Printre raniti se numara si 13 politisti, aflati in zona pentru dirijarea traficului dupa un incident rutier anterior. VIDEO Momentul exploziei camionului-cisterna pe o autostrada langa Bologna.

VIDEO Momentul producerii exploziei din Italia

O explozie puternica a avut loc marti la pranz in apropiere de Bologna in urma unei ciocniri intre o autocisterna care transporta gaz petrolier lichefiat si o camioneta. Momentul a fost surprins de un participant la trafic.

VIDEO Momentul ciocnirii celor doua avioane de la Suceava

Imagini video cu momentul in care celedoua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in aer, sambata, la Fratautii Vechi, in timpul unor zboruri de antrenament, au aparut pe retelele de socializare. in urma prabusirii avioanelor, unul dintre piloti a murit, iar cel de-al doilea se afla in stare grava la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )