Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Momentul producerii exploziei din Italia

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul producerii exploziei din Italia

O explozie puternica a avut loc marti la pranz in apropiere de Bologna in urma unei ciocniri intre o autocisterna care transporta gaz petrolier lichefiat si o camioneta. Momentul a fost surprins de un participant la trafic. continuă pe Adevărul

VIDEO Momentul exploziei camionului-cisterna pe o autostrada lnga Bologna

Explozia de proportii produsa luni pe o autostrada din apropiere de Bologna, in nordul Italiei, in urma unui accident rutier in care a fost implicat un camion-cisterna, a fost surprinsa de camerele de supraveghere, imaginile fiind date publicitatii de politia italiana.

VIDEO Momentul ciocnirii celor doua avioane de la Suceava

Imagini video cu momentul in care celedoua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in aer, sambata, la Fratautii Vechi, in timpul unor zboruri de antrenament, au aparut pe retelele de socializare. in urma prabusirii avioanelor, unul dintre piloti a murit, iar cel de-al doilea se afla in stare grava la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

VIDEO Momentul n care cele doua avioane s-au ciocnit n Suceava. S-a deschis dosar penal

Politia Suceava a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in cazul accidentului aviatic de la Fratautii Vechi, cazul fiind preluat de catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava.

VIDEO Marsul extremei drepte din Portland: Politistii i-au atacat cu bastoane, grenade paralizante si gaze lacrimogene pe contramanifestantii de stnga

Un mars al grupului de extrema dreapta Patriot Prayer din Portland, Oregon, de sambata, a culminat cu atacul politiei asupra contraprotestatarilor, relateazaThe Guardian. Atacati de Politie au fost si jurnalistii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )