Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Momentul lansarii cu succes a misiunii SpaceX - NASA

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Momentul lansarii cu succes a misiunii SpaceX - NASA

Lansarea SpaceX-NASA de sambata a fost una cu succes si va ramane in istorie ca un moment de cotitura in colaborarea dintre administratia americana si zona privata. Lansarea cu succes a avut loc la ora 22:22 ora Romaniei) si a marcat finalul unei perioade de 9 ani in care SUA nu au mai trimis astronauti prin mijloace proprii. La ascurt timp dupa lansare capsula Dragon s-a decuplat de la racheta Falcon 9 care a aterizat cu succes pe o barja aflata pe ocean. continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO Lansarea NASA - SpaceX: Lansare reusita! Capsula cu astronauti e in drumul spre Statia Spatiala Racheta Falcon 9 a aterizat cu succes pe o barja in ocean!

SpaceX si NASA au reusit cu succes sa lanseze doi astronauti americani pe orbita Pamantului, o premiera istorica in colaborarea dintre administratia americana si zona privata. Lansarea cu succes a avut loc la ora 22:22 ora Romaniei), iar la scurt timp dupa racheta Falcon 9 a aterizat cu succes pe o barja aflata pe ocean. Capsula Crew Dragon a ajuns in orbita unde va executa mai multe arderi pentru a ajunge la altitudinea Statiei Spatiale Internationale unde ar urma sa andocheze duminica in jurul orei 17:30 ora Romaniei). 22:50 Capsula Crew Dragon a ajuns in orbita unde se va apropia de Statia Spatiala Internationala cu care va incerca sa se cupleze duminica, in jurul orei 17. 20, ora Romaniei. 22:32 Racheta Falcon 9 a aterizat cu succes pe barja Of course I still love you!VIDEO Momentul lansarii cu succes a misiunii SpaceX - NASA .

VIDEO Momentul in care doua tramvaie s-au ciocnit in Capitala. Sapte oameni au fost raniti

Doua tramvaie s-au ciocnit frontal, miercuri, in zona Eroii Revolutiei din Capitala. Sapte persoane au fost ranite. Momentul impactului a fost filmat cu camera de bord din tramvaiulimplicat in incident- transmite Digi24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )