Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Mopedist in stare grava, la spital, dupa ce a fost acrosat de o masina. Sofer: Nu l-am vazut de soare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mopedist in stare grava, la spital, dupa ce a fost acrosat de o masina. Sofer: Nu l-am vazut de soare

Un mopedist de aproximativ 50 de ani a fost ranti grav, pe Drumul National care face lgatura intre Targoviste si Campulung. Un sofer care nu l-a observat l-a acrosat in momentul in care a vrut sa intre intr-o benzinarie. continuă pe Adevărul

Caz socant in Bucuresti. Un minor a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost batut. Agresorii au vrut sa-i dea foc

Joi dimineata, prin apel 112, Politia Capitalei a fost sesizata ca un tanar de 17 ani a fost victima unei agresiuni, persoane necunoscute stropindu-l cu o substanta adeziva, dupa care au incercat sa-l.

Incident grav in Vaslui. Barbat ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost impuscat de un om de afaceri

Incidentul s-a petrecut in timpul unei partide de vanatoare organizata pe fondul Vulturesti, din judetul Vaslui. Barbatul de 53 de ani care si-a impuscat partenerul de vanatoare spune ca l-a confundat pe acesta cu un mistret. Victima a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Vaslui si apoi la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, unde a fost operata.

VIDEO S-a intors acasa dupa patru ani: cum a devenit un papagal poliglot

Papagalii se numara printre singurele vietati care stiu sa vorbeasca la fel ca oamenii. Chiar si daca invata doar cateva cuvinte, ei sunt foarte comunicativi. Nigel este un papagal gri african. Povestea lui a facut inconjurul lumii dupa ce a reusit sa se reuneasca cu fostul sau proprietar dupa patru ani in care fost dat .

Barbat impuscat de un coleg in timpul unei partide de vanatoare. in ce stare este pacientul

Un barbat in varsta de 67 de ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost impuscat in coapsa de un coleg de vanatoare.

Accident cu 3 raniti pe DN4. Un copil in stare grava, transportat cu elicopterul SMURD in Capitala

Accident grav joi dimineata pe DN4, la kilometrul 20, in apropiere de localitatea Frumusani. Un minor a fost ranit grav, iar parintii lui a scapat cu rani usoare in urma coliziunii cu o alta masina.

Un tanar politist din Arges a murit la spital dupa ce a stat doua saptamani in coma

Politistul din Arges, de 28 de ani, impuscat cu o arma de vanatoare, a murit. Tanarul a decedat marti noapte la un spital din Bucuresti, unde era internat in coma indusa. Nicolae Catalin Ristescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2089 seconds )