Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Un muncitor a fost salvat de un coleg dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un muncitor a fost salvat de un coleg dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el

Un barbat de 37 de ani, care lucra la un sant de canalizare in orasul sucevean Frasin, a fost la un pas de moarte dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el. Norocul sau a fost ca un coleg excavatorist a fost prezenta de spirit de a bloca cu cupa utilajului o parte din pamant. Pompierii au intervenit si ei cu prompitudine scotandu-l din sant si transportandu-l la spital. continuă pe Adevărul

Un politist din Dej, la un pas sa se spanzure. Omul legii a fost salvat de sotia lui, care i-a taiat sfoara inainte sa fie prea tarziu

Un politist din Dej in varsta de 46 de ani a vrut sa se spanzure din cauza unui conflict cu sotia. Norocul sau a fost ca partenera lui de viata a mers dupa omul legii in curte, unde a.

Un copil a fost salvat de pompieri dupa ce a ramas blocat pe acoperisul unei scoli din Hunedoara

Pompierii au intervenit in ajutorul unui copil in varsta de 13 ani care s-a urcat pe acoperisul unei scoli din municipiul Hunedoara si nu a mai putut cobori.

Palatul Culturii din Iasi a fost redeschis oficial dupa opt ani de restaurari (VIDEO)

Dupa nu mai putin de opt ani de restaurari, Palatul Culturii din Iasi s-a redeschis oficial. Lucrarile au costat peste 26 de milioane de euro si sunt cele mai ample de acest gen din Romania, informeaza B1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )