Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Naomi Osaka a castigat US Open pentru a doua oara (1-6, 6-3, 6-3 vs Victoria Azarenka)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Naomi Osaka a castigat US Open pentru a doua oara (1-6, 6-3, 6-3 vs Victoria Azarenka)

Naomi Osaka 9 WTA) a castigat US Open-ul pentru a doua oara al treilea titlu de Grand Slam din cariera), dupa ce a invins-o in finala pe Victoria Azarenka 27 WTA, revenita intr-o finala de Grand Slam dupa o pauza de sapte ani), scor 1-6, 6-3, 6-3. Nipona a avut nevoie de o ora si 53 de minute pentru a castiga impotriva jucatoarei din Belarus. continuă pe Hotnews

Naomi Osaka a castigat spectaculos US Open. Ce premiu financiar a primit la final

Naomi Osaka s-a impus in finala turneului de tenis din SUA si a castigat al treilea turneu de mare s.

Naomi Osaka, despre revenirea din finala US Open: M-am gandit sa nu pierd 6-1, 6-0, sa o fac sa munceasca putin pentru banii ei

A reusit sa castige al treilea titlu de Grand Slam din cariera, insa misiunea sa nu a fost deloc una usoara. Naomi Osaka a explicat, intr-o videoconferinta de presa, ce gand a ajutat-o sa revina in finala cu Victoria Azarenka.

Naomi Osaka obtine titlul la US Open

Jucatoarea nipona Naomi Osaka a cucerit titlul la US Open dupa o finala de trei seturi contra bielorusei Victoria Azarenka.

Donald Trump a fost nominalizat pentru a doua oara la Premiul Nobel pentru Pace 2021, dupa acordul intre Serbia si Kosovo. Ar putea deveni al 5-lea presedinte american din istorie care castiga distinctia

Donald Trump, presedintele SUA, a primit o doua nominalizare la Premiul Nobel pentru Pace 2021, dupa ce a contribuit la perfectarea acordului pentru normalizarea relatiilor economice intre Serbia si Kosovo, la doar.

VIDEO Serena Williams, eliminata de la US Open in semifinale dupa ce a castigat primul set cu 6-1

Victoria Azarenka a fost prea puternica pentru Serena Williams, cu toate ca americanca a castigat categoric, scor 6-1, primul set. Vika a facut pasul spre o finala de Grand Slam dupa o pauza de 7 ani, iar in ultimul act va da peste Naomi Osaka.

VIDEO Liga 1: Prima infrangere pentru FCSB in acest sezon (1-2 vs FC Voluntari)

Dupa ce a castigat primele partide din noul sezon cu 3-0, FCSB a suferit prima infrangere, in deplasare, scor 2-1, impotriva formatiei FC Voluntari, in etapa a treia din Liga 1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )