Libnet.ro
UNICEF

19:15

Naomi Osaka, despre revenirea din finala US Open: M-am gandit sa nu pierd 6-1, 6-0, sa o fac sa munceasca putin pentru banii ei

Hotnews Hotnews,
 Naomi Osaka, despre revenirea din finala US Open: M-am gandit sa nu pierd 6-1, 6-0, sa o fac sa munceasca putin pentru banii ei

A reusit sa castige al treilea titlu de Grand Slam din cariera, insa misiunea sa nu a fost deloc una usoara. Naomi Osaka a explicat, intr-o videoconferinta de presa, ce gand a ajutat-o sa revina in finala cu Victoria Azarenka. continuă pe Hotnews

Naomi Osaka obtine titlul la US Open

Jucatoarea nipona Naomi Osaka a cucerit titlul la US Open dupa o finala de trei seturi contra bielorusei Victoria Azarenka.

Naomi Osaka a castigat spectaculos US Open. Ce premiu financiar a primit la final

Naomi Osaka s-a impus in finala turneului de tenis din SUA si a castigat al treilea turneu de mare s.

VIDEO Naomi Osaka a castigat US Open pentru a doua oara (1-6, 6-3, 6-3 vs Victoria Azarenka)

Naomi Osaka 9 WTA) a castigat US Open-ul pentru a doua oara al treilea titlu de Grand Slam din cariera), dupa ce a invins-o in finala pe Victoria Azarenka 27 WTA, revenita intr-o finala de Grand Slam dupa o pauza de sapte ani), scor 1-6, 6-3, 6-3. Nipona a avut nevoie de o ora si 53 de minute pentru a castiga impotriva jucatoarei din Belarus.

VIDEO Serena Williams, eliminata de la US Open in semifinale dupa ce a castigat primul set cu 6-1

Victoria Azarenka a fost prea puternica pentru Serena Williams, cu toate ca americanca a castigat categoric, scor 6-1, primul set. Vika a facut pasul spre o finala de Grand Slam dupa o pauza de 7 ani, iar in ultimul act va da peste Naomi Osaka.

Alexandru Rafila, despre revenirea elevilor la ore in conditii de siguranta: Nu ar trebui sa incepem experimentarea cu ei in scoli

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, la Digi 24, ca cele trei scenarii privind revenirea la scoala ar fi trebuit adaptate la nevoile fiecarei unitati de invatamant.

Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu exista un astfel de scenariu. Situatia este sub control

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat ca la acest moment nu exista un scenariu privind revenirea la starea de urgenta in Romania din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a adaugat ca situatia este su.

Radu Tincu, despre revenirea elevilor in clasa: Deschiderea scolilor va creste, asa cum s-a intamplat si in alte tari, transmiterea comunitara (VIDEO)

In ultimele 24 de ore au fost confirmate 1. 311 imbolnaviri din peste 24. 939 de teste pentru COVID-19. Alti 27 de romani si-au pierdut viata, in timp ce in sectiile ATI din tara sunt internati 467 de.

Ionut Stroe despre revenirea spectatorilor pe stadioane: Lucram la acest scenariu

Intrebat la o conferinta de presa desfasurata la Iasi despre posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane, ministrul Tineretului si Sportului a raspuns ca exista o discutie in acest sens.

Ministrul Bogdan Aurescu a discutat cu omologul polonez despre situatia din Belarus

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a discutat vineri cu omologul polonez Zbigniew Rau, pe teme de interes comun de pe agenda bilaterala, cu accent pe situatia din Belarus. Potrivit MAE, cei doi ministri.

Premierul Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: ISU are cateva obiectii. Inaugurarea se va face dupa rezolvarea lor, intr-un timp relativ scurt

Dupa apropae 9 ani de la inceperea proiectului Magistralei 5 de metrou, Metrorex ar urma sa faca vineri, 11 septembrie, receptia metroului din drumul Taberei. insa, potrivit premierului Ludovic Orban,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )