Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO New York Times, despre Irina-Margareta Nistor: Vocea libertatii in timpul regimului comunist

Adevărul Adevărul,
VIDEO New York Times, despre Irina-Margareta Nistor: Vocea libertatii in timpul regimului comunist

Pestigioasa publicatie americana New York Times prezinta un fragment din filmul Chuck Norris vs. Communism, un documentar despre criticul de film si bloggerul Adevarul Irina-Margareta Nistor si modul in care aceasta traducea casetele video in timpul regimului comunist, numind-o pe traducatoare vocea libertatii. continuă pe Adevărul

VIDEO New York Times despre Irina-Margareta Nistor: Vocea libertatii in timpul regimului comunist

Pestigioasa publicatie americana New York Times prezinta un fragment din filmul Chuck Norris vs. Communism, un documentar despre criticul de film si bloggerul Adevarul Irina-Margareta Nistor si modul in care aceasta traducea casetele video in timpul regimului comunist, numind-o pe traducatoare vocea libertatii.

Povestea Irinei Margareta Nistor, prezentata in The New York Times.

Relatari din Romania comunista si felul in care Irina Margareta Nistor a devenit celebra in tara noastra sunt prezentate intr-un articol si intr-un scurtmetraj documentar regizat de Ilinca Calugareanu, publicate pe site-ul prestigioasei publicatii americane The New York Times, informeaza Mediafax. Publicat sub titlul VHS vs. Communism Casete video versus comunism), articolul este insotit de un scurtmetraj documentar regizat de Ilinca Calugareanu, o regizoare nascuta in Romania care .

Relatari despre comunism si filme dublate pe ascuns de vocea libertatii din Romania, intr-un articol din The New York Times

Relatari din Romania comunista si modul in care Irina Margareta Nistor a devenit celebra in tara noastra sunt prezentate intr-un articol si intr-un scurtmetraj documentar regizat de Ilinca Calugareanu,.

Producatorul jocului Candy Crush vrea sa atraga 500 milioane de dolari prin listarea la New York

Compania King Digital Entertainment, producatorul jocului video Candy Crush Saga vrea sa isi listeze actiunile la bursa de la New York, vizand atragerea de pana la 500 de milioane de dolari. Compania inregistra.

FOTO Manichiura lenesei supreme face furori la New York Fashion Week

Modelele care au defilat pe podiumuri la Saptamana Modei de la New York au afisat un element comun: manichiura nude, noul trend in infrumusetarea unghiilor.

King, compania care a creat Candy Crush Saga a avut venituri de aproape doua miliarde dolari anul trecut si se va lista la New York

King, compania care a creat celebrul joc cu bombonele colorate Candy Crush Saga, a depus actele pentru a se lista la bursa de la New York, dezvaluind pentru prima oara veniturile obtinute si numarul de jucatori. Astfel, compania a avut venituri de 1,88 miliarde dolari anul trecut, iar numarul de useri care joaca macar o data pe luna ceva produs de King a depasit 400 de milioane. IPO-ul ar putea valora 500 milioane dolari. King are un birou in Bucuresti si va ajunge la 120 de angajati pe plan local.

Jimmy Fallon a revenit cu Tonight Show la New York, locul unde a fost creat formatul

Dupa ce a preluat fraiele emisiunii de lunga durata Tonight Show de la Jay Leno 63 de ani), actorul de comedie Jimmy Fallon 39 de ani) s-a mutat cu talk-show-ul in New York, locul unde a fost creat formatul, fiind intampinat de o serie de vedete de top cum ar fi Robert De Niro, Mike Tyson sau Lady Gaga, scrie Reuters.

Cadre inedite surprinse de fotografi in timpul New York Fashion Week

New York Fashion Week reprezinta unul dintre cele mai importante si mai asteptate evenimente din lumea fashion, genul de loc in care trebuie sa fii pentru a exista in aceasta industrie! La NYFW isi prezinta in premiera noile colectii designeri ai lumii, defileaza cele mai cerute modele ale momentului si participa cei mai bine cotati fashion bloggeri. Astazi, ADPM iti prezinta acest super-eveniment dintr-o alta perspectiva, cu ajutorul unor fotografii cu totul inedite.

Unul dintre cele mai scumpe timbre, scos la licitatie la New York: One-Cent Magenta este evaluat la 20 de milioane de dolari

Unul dintre cele mai celebre timbre din lume, One-Cent Magenta, emis in fosta colonie britanica Guyana, evaluat la 20 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 17 iunie, la New York, de casa Sothebys,.

VIDEO Hotul de carti: roman si film despre Germania nazista

Volumul Hotul de carti, al scriitorului australian Markus Zusak, a fost indelung apreciat de criticii internationali, iar la sfarsitul lunii, pe 28 februarie, filmul cu acelasi nume va intra in cinematografele romanesti. Potrivit publicatiei The New York Times, cartea este superba si deosebit de ambitioasa, este genul de carte care iti poate schimba viata, e credibila si plina de speranta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )