Libnet.ro
UNICEF

10:01

VIDEO Noi imagini virale de la mitingul anti-PSD din Iasi / O cafenea a inchis intre 15 si 17 - Aparam Nordul - iar un barbat i-a strigat lui Dragnea Nimicule

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noi imagini virale de la mitingul anti-PSD din Iasi / O cafenea a inchis intre 15 si 17 - Aparam Nordul - iar un barbat i-a strigat lui Dragnea Nimicule

Noi imagini virale de la mitingul anti-PSD din Iasi erau distribuite intens vineri pe retelele sociale. Mesajul unei cafenele din capitala Moldovei care a anuntat ca inchide intre orele 15,00 si 17,00, cu mesajul Aparam Nordul, era distribuit de peste 1. 100 de ori. O alta filmare, in care un barbat cu parul alb ii striga lui Liviu Dragnea nimicule era si ea intens distribuita. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Participant la mitingul PSD din Iasi: Stam si asteptam programul. Nu stiu cine vine

In timp ce liderii Europei s-au aflat la Sibiu, Partidul Social Democrat a organizat un miting la Iasi. Ziua a fost insa destul de agitata, pentru ca in centru nu si-au facut aparitia doar sustinatori, ci si contestatari.

VIDEO LIVETEXT Mitingul PSD din Iasi: Cateva mii de oameni au scandat PSD, ciuma rosie si Hotii in zona Pietei Unirii, in care 15.000 de simpatizanti PSD au ascultat discursul lui Dragnea / Seful PSD: Derbedei, o mana de oameni platiti bine

PSD a strans joi la mitingul din Iasi circa 15. 000 de simpatizanti, veniti cu autocarele in capitala istorica a Moldovei, intr-o piata care a fost inconjurata de cateva mii de protestatari anti-PSD - numiti de Liviu Dragnea derbedei - si care au scandat ore in sir deja celebrul PSD, ciuma rosie. ----------------UPDATE 18:01 Protestatarii care sunt tinuti la distanta de cei care au participat la mitingul PSD scandeaza Hotii!, Hotii! si ii fluiera pe cei care parasesc Piata. UPDATE 17:32 incepe discursul lui Liviu DragneaUPDATE 17:20 Rovana Plumb le spune simpatizantilor PSD ca PNL si USR vor sa desfiinteze salariul minimUPDATE 17:09 Pe scena sunt invitati eurocandidatii PSD, in frunte cu Rovana Plumb. Codrin Stefanescu si Lia Olguta Vasilescu sunt si ei pe scena.

VIDEO Mitingul PSD din Iasi: Cateva mii de oameni au scandat PSD, ciuma rosie si Hotii in zona Pietei Unirii, in care 15.000 de simpatizanti PSD au ascultat discursul lui Dragnea / Seful PSD: Derbedei, o mana de oameni platiti bine

PSD a strans joi la mitingul din Iasi circa 15. 000 de simpatizanti, veniti cu autocarele in capitala istorica a Moldovei, intr-o piata care a fost inconjurata de cateva mii de protestatari anti-PSD - numiti de Liviu Dragnea derbedei - si care au scandat ore in sir deja celebrul PSD, ciuma rosie.

VIDEO LIVETEXT Mitingul PSD din Iasi: Cateva mii de oameni scandeaza PSD, ciuma rosie si Hotii in zona Pietei Unirii, prezenta masiva a jandarmilor / in piata se afla circa 15.000 de simpatizanti pro-PSD

Cateva mii de oameni protesteaza la Iasi, langa gardurile montate in Piata Unirii, unde are loc mitingul PSD, impotriva social-democratilor, scandand PSD, ciuma rosie, scrie ziaruldeiasi. ro. in zona se afla multi jandarmi. in afara jandarmilor ieseni au mai fost adusi, potrivit publicatiei iesene, 400 de jandarmi de la Constanta si alte cateva sute de la Bacau. ----------------UPDATE 17:32 Discursul lui Liviu DragneaUPDATE 17:20 Rovana Plumb le spune simpatizantilor PSD ca PNL si USR vor sa desfiinteze salariul minimUPDATE 17:09 Pe scena sunt invitati eurocandidatii PSD, in frunte cu Rovana Plumb. Codrin Stefanescu si Lia Olguta Vasilescu sunt si ei pe scenaUPDATE 16:55 Liviu Dragnea a iesit din hotelul Traian pentru a urca pe scena amplasata in Piata Unirii. Pe Stefan cel Mare a explodat o petarda iar manifestantii anti PSD s-au imbrancit cu jandarmii. Boxele din Piata au fost date si mai tare Ziarul de Iasi)UPDATE 16:36 Protestatarii anti-PSD si cei pro-PSD s-au intersectat, au existat imbranceli intre cele doua tabere. Jandarmii nu erau prezenti in zona.

PRIMARUL IASIULUI: Mitingul PSD din 9 mai - o forma de a rupe tara in doua

Primarul Mihai Chirica a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca Partidul Social Democrat nu a ales bine data de 9 mai pentru a organiza mitingul de la Iasi, cand in aceeasi zi are loc, la Sibiu, Summitul UE.

Povestea controversata a unei femei din Iasi, casatorita si cu sase copii. Ce a fost dispusa sa faca din iubire pentru un alt barbat. Marturia socanta a sotului (VIDEO)

Povestea cutremuratoare cu care se confrunta o familie din Iasi a iesit la iveala. Grozaviile savarsite de o femeie au ajuns cunoscute de intreaga tara. Cat de departe a putut sa mearga aceasta din.

Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi construieste un Sat Alzheimer, unic in Romania, cu bani europeni

Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi va infiinta un Centru de Excelenta pentru Diagnosticarea si Tratamentul Dementei Alzheimer in cadrul caruia va fi construit si un Sat Alzheimer. Intregul proiect declarat deja eligibil va fi finantat.

Tudorel Toader nu i-a gasit lui Iohannis o sala la Universitatea Cuza din Iasi unde sa isi lanseze cartea

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la conducerea careia a revenit fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader, nu ii pune la dispozitie presedintelui Klaus Iohannis, in 11 mai, o sala pentru lansarea cartii EU. RO - Un dialog deschis despre Europa, pe motiv ca aceasta este ocupata cu alte evenimente, pentru care s-au facut rezervari cu mult timp in urma. in aceste conditii, Iohannis isi va lansa cea de a treia carte la Teatrul Vasile Alecsandri din Iasi, potrivit editurii Curtea Veche.

Incidente intre sustinatorii si contestatarii PSD, la mitingul de la Iasi (VIDEO)

Mitingul PSD de la Iasi este presarat cu incidente intre manifestantii pro si contra formatiunii politice. Incidente intre sustinatorii si contestatarii PSD, la mitingul de la Iasi Protestatarii.

Secretele unei foste infirmiere dintr-un orfelinat din Iasi vor soca o tara intreaga. Nimeni nu ar avea curaj sa discute despre ce se intampla acolo de fapt. Lacramioara a spus insa tot

O ieseanca in varsta de 63 de ani a acceptat sa vorbeasca despre anii in care a fost infirmiera intr-un orfelinat. Din acea perioada isi aduce aminte numai de durere si lacrimi si daca ar putea da timpul inapoi, ar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )