Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Noi probleme cu apa calda si caldura in Bucuresti. Nicusor Dan: in multe blocuri se furnizeaza agent termic sub parametri pentru ca ne e frica sa nu crape reteaua

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noi probleme cu apa calda si caldura in Bucuresti. Nicusor Dan: in multe blocuri se furnizeaza agent termic sub parametri pentru ca ne e frica sa nu crape reteaua

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii, dar sunt si zeci de blocuri care primesc caldura si apa calda la parametri insuficienti de furnizare a agentului termic. Primarul general, Nicusor Dan, spune ca s-a luat decizia sa fie furnizat agentul termic sub parametri, pentru ca, daca se forta reteaua pentru o temperatura mai mare, exista riscul ca aceasta sa crape. continuă pe Hotnews

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani. Cand vor avea toti bucurestenii apa calda si caldura, cititi in randurile de mai jos. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de bucuresteni. incep procedurile pentru modernizarea retelei de termoficare Nicusor Dan, primarul Capitalei, a facut anuntul asteptat .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora dupa ce Bucurestiul a ramas fara caldura si apa calda: Se poate mai mult, dar ne este frica

Primarul Nicusor Dan a intervenit in problema avariilor care au avut loc in aproape toata Capitala. Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4 5 si 6 au ramas fara apa calda si caldura in perioada cea mai geroasa din aceasta iarna. Locuitorii afectati cer ajutor disperat, plangandu-se ca mor de frig. Cum ii incurajeaza Nicusor Dan .

BUCURESTI: Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6, fara caldura si apa calda din cauza unor avarii

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii, scrie News.

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Bucurestiului, fara caldura si apa calda

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii.

Noi probleme tehnice la platforma online de programare pentru vaccinare: Platforma informatica nu a fost disponibila, luni dimineata. Aglomeratie in centrele din Capitala din cauza defectiunilor (VIDEO)

Debut haotic al etapei a doua din campania de vaccinare anti-COVID-19. Dupa ce platforma online de programare nu a functionat, vineri, chiar la debutul celei de-a doua etape, luni dimineata au aparut noi probleme.

Noi probleme de sanatate pentru Gabi Firea. A fost operata imediat, chiar ieri

In vara anului trecut, senatorul PSD ajungea la spital pentru o interventie chirurgicala la colon. Acum, Gabi Firea are noi probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a fost operata de urgenta. Gabi Firea, noi probleme de sanatate 2020 a fost pentru fostul primar al Bucurestiului un an greu: a pierdut sefia Capitalei si a .

Mii de bucuresteni din sectoarele 1, 2, 4, 5 si 6 nu au caldura si apa calda: Precizarile Termoenergetica

Mii de bucuresteni nu au apa clada si caldura luni dimineata din cauza unor noi avarii. Potrivit Termoenergetica, in sute de blocuri din sectoarele 1, 2, 4, 5 si 6, agentul termic este furnizat la parametri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )