Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Nominalizarile premiilor MTV Europe Music Awards: Justin Timberlake si Macklemore Ryan Lewis, printre favoriti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Nominalizarile premiilor MTV Europe Music Awards: Justin Timberlake si Macklemore Ryan Lewis, printre favoriti

Presedintele muzicii pop, Justin Timberlake, si grupul Macklemore si Ryan Lewis au primit cate cinci nominalizari la MTV Europe Music Awards, eveniment a carui gala va avea loc pe 10 noiembrie, la Amsterdam. Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus si Robin Thicke au, fiecare, patru nominalizari. continuă pe Adevărul

VIDEO Nominalizarile premiilor MTV Europe Music Awards: Justin Timberlake si Macklemore Ryan Lewis sunt favoriti

Presedintele muzicii pop, Justin Timberlake, si grupul Macklemore si Ryan Lewis au primit cate cinci nominalizari la MTV Europe Music Awards, eveniment a carui gala va avea loc pe 10 noiembrie, la Amsterdam. Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus si Robin Thicke au, fiecare, patru nominalizari.

VIDEO Loredana, Antonia, Corina, Smiley si Whats Up, propunerile Romaniei pentru MTV Europe Music Awards

Dintre cei cinci cantareti nominalizati la a 20-a editie MTV EMA, cel care va primi cele mai multe voturi intra in cursa pentru Best European Act, unde se va lupta cu alti artisti europeni. Pe 17 septembrie se deschide sesiunea de vot, pe www. mtv. ro.

VIDEO Cine sunt castigatorii galei Romanian Music Awards 2013

Andreea Banica, Nicole Cherry, Andra, Corina, Alex Velea si Vama se numara printre castigatorii galei Romanian Music Awards 2013, desfasurata sambata seara, la Brasov. Evenimentul prezentat de Gina Pistol si de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a adunat cei mai in voga artisti din muzica romaneasca si a adus pe scena duete inedite si tinute sepctaculoase.

Romanian Music Awards 2013: Cine au fost marii castigatori? + show-uri!

Aseara, Brasovul a gazduit cea de-a XI editie Romanian Music Awards. Asa cum era de asteptat, artistii au facut un spectacol desavarsit, din momentul in care au pasit pe Covorul Rosu pana la fiecare detaliu din aparitia lor pe scena. La ora 20. 00, trupa Activ a deschis gala de decernare cu piesa Play, iar Gina .

Alexandra Stan, teapa la Romanian Music Awards?

Alexandra Stan nu a mai participat la Romanian Music Awards, asa cum toata lumea stia ca o va face. Artista nu a mai ajuns la Brasov. La fel s-a intamplat si la gala anterioara, Mamaia Music Awards, eveniment care s-a promovat si el prin prezenta cantaretei.

Nicole Cherry nu va mai canta la Media Music Awards

Nicole Cherry, adolescenta care a cucerit topurile romanesti cu hitul Memories, nu va mai canta pe scena Media Music Awards. Continue reading .

Premiera! Vedetele de la Media Music Awards canta pe podiumul de la Victorias Secret!

Pentru marea gala de premii Media Music Awards de la Sibiu a fost adus, in premiera, podiumul folosit in celebrele show-uri Victorias Secret.

Andreea Marin si Catalin Botezatu, eleganti din cale-afara pentru Media Music Awards

La editia din acest an a Media Music Awards vor participa, alaturi de cei mai in voga artisti ai momentului, si vedete din showbiz ce vor veni special la Sibiu pentru a fi parte a prestigiosului eveniment.

Dj Sava si Raluka lanseaza Aroma pe scena Media Music Awards!

Dupa o perioada in care a testat mai multe voci feminine, Dj Sava a reluat colaborarea cu Raluka. Mai mult decat atat, cei doi urmeaza sa lanseze o noua piesa si un videoclip in cadrul celor mai asteptate premii muzicale ale anului Media Music Awards!.

VIDEO Gala Premiilor Creative Arts Emmy: Behind the Candelabra, marele castigator

Cea de-a 65-a gala a Premiilor Creative Arts Emmy, tinuta cu o saptamana inaintea Galei Emmy, si-a desemnat castigatorii. Filmul biografic al pianistului Liberace, cu Michael Douglas si Matt Damon, a castigat opt premii, scrie The Hollywood Reporter.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )