Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO E normal sa se creasca vaci in cea mai bogata comuna din Romania? Raspunsul unei femei care nu suporta mirosul de urina si fecale de la vaca

Adevărul Adevărul,
VIDEO E normal sa se creasca vaci in cea mai bogata comuna din Romania? Raspunsul unei femei care nu suporta mirosul de urina si fecale de la vaca

Dezbatere aprinsa in Dumbravita, judetul Timis. Aflata in imediata apropiere a Timisoarei, Dumbravita a devenit cea mai bogata comuna din Romania dupa ce vilele au rasarit una dupa alta in comuna, localitatea cunoscand o dezvoltare puternica. in ciuda urbanizarii Dumbravitei, unii localnici au ramas la vechile ocupatii: cresterea animalelor. Urmele lasate de vaci ii infurie, insa, pe unii dintre localnici. continuă pe Adevărul

Moldova, regiune napastuita. Cea mai saraca zona a tarii plateste cea mai scumpa energie, la cea mai slaba calitate |GRAFICE

Avaria masiva din sistemul energetic de saptamana trecuta a repus pe tapet problema retelelor vechi de electricitate. in cinci din cele opt zone de distributie opereaza companii private, insa efectele nu sunt foarte vizibile. Cea mai grava situatie e in Moldova.

Firea: Presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale, arata Agerpres.

Gabriela Firea: Presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale.

Brexit-ul nu a speriat investitorii. Marea Britanie redevine a treia cea mai atractiva destinatie pentru investitii, la nivel global

Marea Britanie redevine a treia cea mai atractiva destinatie pentru tranzactii la nivel global, ceea ce arata ca incertitudinea geopolitica nu a diminuat apetitul pentru achizitii al directorilor executivi, potrivit celei de-a saisprezecea editie a barometrului EY Global Capital Confidence Barometer.

Cea mai mare cladire imprimata 3D a fost creata de MIT intr-un timp record

Nu se intampla des sa vorbim de structuri imprimate 3D de dimensiuni generoase, dar cea mai mare cladire imprimata 3D tocmai a fost finalizata de MIT. Desi eforturile creatorilor de imprimante 3D de a intra in mainstream nu au fost neaparat incununate de succes, asta nu inseamna ca tehnologia din spatele unor astfel de creatii [].

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti sunt orasele cu cea mai scazuta calitate a aerului. Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe stau cel mai bine

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti au fost desemnate orasele cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania, potrivit unei cercetari realizate de platforma de anunturi imobiliare Storia. ro. Foarte rau stau si orase precum Focsani, Galati si Slatina, iar cel mai bun aer considera ca il respira locuitorii din Brasov, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe si Ramnicu Valcea.

Ploiestenii, iN PERICOL! Poluarea atinge COTE ALARMANTE. Topul oraselor cu cea mai scazuta calitate a aerului

Ploiestiul este cel mai poluat oras, ploiestenii respirand aerul cu cea mai scazuta calitate din Romania, potrivit unui studiu realizat de Storia. Orasul este inconjurat de fabrici precum.

Orasele si cartierele din Romania cu cea mai proasta calitate a aerului

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti sunt orasele din Romania in care calitatea aerului este cea mai scazuta. La polul opus se afla orase precum Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe,.

Cea mai mare investitie VC intr-o firma romaneasca, de la actionarul comun Facebook, Dropbox si Spotify

Compania romaneasca de automatizari RPA) UIPath. com a primit o noua runda de investitie de venture capital VC), oficialii companiei spunand ca este cea mai mare investitie VC facuta vreodata intr-o companie romaneasca. Ne uitam dupa o.

STUDIU Care este orasul cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania. Pe ce loc se plaseaza Bucurestiul

Ploiestul este orasul cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania, arata un clasament intocmit recent de storia. ro. Bucurestiul se plaseaza abia pe locul trei, arata topul mentionat. De cealalata parte, cele mai putin poluate orase din Romania sunt Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )