Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Un nou scandal la Spitalul Tractorul din Brasov. Trei paciente scoase prin portbagajul unei ambulante antice

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un nou scandal la Spitalul Tractorul din Brasov. Trei paciente scoase prin portbagajul unei ambulante antice

Nici nu s-a stins bine scandalul in care o batrana externata in pijamale a murit de frig de un camp, ca un alt scandal a izbucnit la Spitalul Tractorul. O ambulanta antica a dus trei paciente care au fost scoase prin portbagaj din masina. continuă pe Adevărul

Corpul de control, ancheta la Spitalul Tractorul din Brasov

Ancheta desfasurata la Spitalul Tractorul, dupa ce o femeie a murit la o zi dupa ce a fost externata, a aratat ca medicul care trebuie sa fie de garda in seara aceea, Eva Ionel, se simtea rau si dupa ce nu a gasit pe nimeni disponibil sa o inlocuiasca a apelat la doctorul Veronica Grigore, care nu este angajata a spitalului, potrivit Mediafax.

Ministrul Sanatatii trimite corpul de control la Spitalul Tractorul din Brasov, in cazul femeii care a fost gasita moarta dupa ce a fost lasata sa plece din spital (VIDEO)

45 Potrivit unor surse, citate de B1 TV, din primele informatii rezultate in urma verificarilor facute de Directia de Sanatate Publica DSP) Brasov, angajatii spitalului sustin ca au incercat.

O noua ancheta la spitalul din Brasov, unde o ambulanta transporta trei persoane pe o targa

Ministerul Sanatatii MS) a dispus, marti, o noua ancheta la Spitalul Tractorul din Brasov, dupa ce a fost sesizat ca o ambulanta transporta la aceasta unitate trei pacienti pe aceeasi targa, relateaza Mediafax.

Brasov: Medicul care a trimis-o acasa pe batrana gasita moarta nu are contract cu spitalul

Medicul care a trimis-o acasa, de la Spitalul Tractorul din Brasov, pe batrana gasita moarta de frig, pe un camp, nu lucreaza la aceasta unitate medicala, ci la un spital din Sfantu Gheorghe si fusese rugata de medicul de garda sa ii tina locul, informeaza Mediafax.

Batrana de 83 de ani din Brasov, care a fost lasata sa plece din spital, a fost gasita MOARTA. Medici legisti: Decesul, din cauza frigului

Update 14. 23- Este oficial: din cauza frigului, a murit batrana de 83 de ani din Brasov, disparuta sambata dimineata de la spitalul Tractorul. Acesta este verdictul dat de medicii legisti, in urma.

Batrana de 83 de ani din Brasov, care a fost lasata sa plece din spital, a fost gasita MOARTA. Parea ca dormea. Capul si-l acoperise cu patura, dar talpile erau goale

Batrana de 83 de ani, din Brasov, disparuta de sambata dimineata de la spitalul Tractorul a fost gasita moarta intr-o zona impadurita de la marginea orasului. Femeia a ajuns simbata cu ambulan.

Scene incredibile in fata unui spital din Brasov: Pacientii sunt transportati in portbagajul unei masini (VIDEO)

Scene incredibile surprinse in fata unui spital din Brasov. Dintr-o masina mica si care transporta persoane aflate in ingrijire medicala au coborat nu mai putin de trei pacienti. Primul de pe bancheta din.

La ordinea zilei. Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Pentru pacientii de la Brasov, transportati precum cartofii, putea fi solicitat SMURD-ul

Atat cazul batranei in varsta de 82 de ani care a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul din Brasov, si a fost gasita moarta, pe un camp, cat si cazul pacientilor.

Brasov: O batrana cautata de politisti dupa ce a fost lasata sa plece din spital, gasita moarta

O batrana de 82 de ani, data disparuta de familie dupa ce, sambata, a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul din Brasov, a fost gasita moarta, duminica seara, pe un.

Brasov: Batrana cautata de politisti dupa ce a fost lasata sa plece din spital, gasita moarta

Batrana in varsta de 82 de ani, data disparuta de familie dupa ce, sambata, a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul din Brasov, a fost gasita moarta, duminica seara, de politisti, pe un camp din apropiere de Brasov, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )