Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO. Numarul romanilor pe Facebook a ajuns la 6,6 milioane, aproape un sfert fiind din ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Numarul romanilor pe Facebook a ajuns la 6,6 milioane, aproape un sfert fiind din ...

Febra Facebook a cuprins Romania. Reteaua de socializare are in prezent peste 6,6 milioane de utilizatori in tara noastra, cei mai multi, aproximativ 1,4 milioane, fiind din Capitala. Numarul utilizatorilor a crescut cu 800. 000 de fata de luna martie a acestui an, cand s-au inregistrat 5,8 milioane de conturi active. Potrivit unui raport Facebrands. ro, citat de B1TV, cei mai multi dintre cei care aleg sa-si faca un cont de Facebook sunt tineri si nu sunt implicati intr-o relatie. Pe locul al . continuă pe România Liberă

VIDEO. Numarul romanilor pe Facebook a ajuns la 6,6 milioane, aproape un sfert fiind din ...

Febra Facebook a cuprins Romania. Reteaua de socializare are in prezent peste 6,6 milioane de utilizatori in tara noastra, cei mai multi, aproximativ 1,4 milioane, fiind din Capitala. Numarul utilizatorilor a crescut cu 800. 000 de fata de luna martie a acestui an, cand s-au inregistrat 5,8 milioane de conturi active. Potrivit unui raport Facebrands. ro, citat de B1TV, cei mai multi dintre cei care aleg sa-si faca un cont de Facebook sunt tineri si nu sunt implicati intr-o relatie. Pe locul al .

Facebook a ajuns la 6,6 milioane utilizatori in Romania

Numarul utilizatorilor retelei de socializare Facebook a ajuns, in prezent, in Romania, la 6,6 milioane, dintre care 94,13% si-au setat orasul din care provin, arata datele oficiale cuantificate de facebrands. ro, site care monitorizeaza paginile create pe Facebook in plan local, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )