Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO. Numarul romanilor pe Facebook a ajuns la 6,6 milioane, aproape un sfert fiind din ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Numarul romanilor pe Facebook a ajuns la 6,6 milioane, aproape un sfert fiind din ...

Febra Facebook a cuprins Romania. Reteaua de socializare are in prezent peste 6,6 milioane de utilizatori in tara noastra, cei mai multi, aproximativ 1,4 milioane, fiind din Capitala. Numarul utilizatorilor a crescut cu 800. 000 de fata de luna martie a acestui an, cand s-au inregistrat 5,8 milioane de conturi active. Potrivit unui raport Facebrands. ro, citat de B1TV, cei mai multi dintre cei care aleg sa-si faca un cont de Facebook sunt tineri si nu sunt implicati intr-o relatie. Pe locul al . continuă pe România Liberă

VIDEO. Numarul romanilor pe Facebook a ajuns la 6,6 milioane, aproape un sfert fiind din ...

Febra Facebook a cuprins Romania. Reteaua de socializare are in prezent peste 6,6 milioane de utilizatori in tara noastra, cei mai multi, aproximativ 1,4 milioane, fiind din Capitala. Numarul utilizatorilor a crescut cu 800. 000 de fata de luna martie a acestui an, cand s-au inregistrat 5,8 milioane de conturi active. Potrivit unui raport Facebrands. ro, citat de B1TV, cei mai multi dintre cei care aleg sa-si faca un cont de Facebook sunt tineri si nu sunt implicati intr-o relatie. Pe locul al .

Facebook a ajuns la 6,6 milioane utilizatori in Romania

Numarul utilizatorilor retelei de socializare Facebook a ajuns, in prezent, in Romania, la 6,6 milioane, dintre care 94,13% si-au setat orasul din care provin, arata datele oficiale cuantificate de facebrands. ro, site care monitorizeaza paginile create pe Facebook in plan local, potrivit Agerpres.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )