Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO One World: Together At Home- cel mai mare concert online, sustinut de acasa, cu zeci de vedete internationale

Hotnews Hotnews,
 VIDEO One World: Together At Home- cel mai mare concert online, sustinut de acasa, cu zeci de vedete internationale

Mega-concertul virtual One World: Together At Home s-a incheiat in urma cu cateva ore, fiind transmis online, dar si pe marile retele de televiziune din intreaga lume. Concertul a durat circa 8 ore si a fost sustinut de zeci de vedete internationale, care au cantat din casele lor, in sprijinul luptei contra Covid-19. continuă pe Hotnews

The Rolling Stones a anuntat ca participa la marele concert caritabil One World: Together at Home VIDEO

Trupa britanica The Rolling Stones a anuntat vineri ca va participa la evenimentul One World: Together at Home, care va fi transmis sambata de mai multe posturi de televiziune din lume, dar si online.

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

Initiativa laudabila a unui student pentru cel mai mare spital din Oltenia. Astfel de oameni ne dau putere sa mergem mai departe

Tanarul a vrut sa fie alaturi de cadrele medicale din Craiova, care in aceste zile lupta sa tina situatia sub control la cel mai mare spital din Oltenia. Toti ar trebui sa intelegem ca oamenii in alb sunt cei mai importanti, ca ei trebuie obligatoriu protejati.

The Rolling Stones, Lady Gaga, Elton John, in concertul virtual gigant One World:Together at home

Spectatorii din intreaga lume, aflati in izolare, au putut asista la un concert virtual iesit din ti.

VIDEO Reportaj TVR la Suceava: Imagini din interiorul unei sectii de terapie intensiva, in mijlocul celui mai mare focar de coronavirus din Romania

In cel mai mare focar de coronavirus din Romania, cel de la Suceava, cateva sute de cadre medicale se lupta sa tina deschis Spitalul Judetean de Urgenta. Asa incepe un reportaj TVR care contine imagini in exclusivitate, din interiorul unei sectii de terapie intensiva. La doua saptamani dupa ce militarii au preluat conducerea, in spital sunt internati si tratati in jur de 600 de bolnavi de Covid-19.

One World. One Heart, campanie internationala de solidaritate

Sub deviza One World. One Heart,iMapp Bucharest unul dintre cele mai importante concursuride video mappingdin lume, organizat de Primaria Capitalei, prin creart Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, a lansat o initiativa artistica prin care se aduce un mesaj de solidaritate si speranta, in contextul international actual al pandemiei de COVID 19, care a generat distantarea sociala ca masura necesara de prevenire.

Editie speciala 360 de grade: invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, in vremea pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade, despre cum ar trebui privita invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, ziua in care.

Studiu Stanford: Numarul real de cazuri ar putea fi de 50-85 de ori mai mare decat cel oficial

Alta zi, alte informatii care arata ca numarul de persoane care au fost infectate cu noul coronavirus ar putea fi cu mult mai mare decat o arata cifrele oficiale, scrie publicatia britanica Spectator.

FOTO Cine e cofondatorul Rise Project care a castigat un premiu de 1,5 milioane de dolari, cea mai mare suma primita de un jurnalist roman

Paul Radu 43 de ani), co-fondator Rise Project, a castigat un premiu de 1,5 milioane de dolari in domeniul antreprenoriatului social, cea mai mare suma primita de un jurnalist roman.

De ce este invierea lui Hristos cea mai mare sarbatoare a crestinatatii. Este dovada adevarului Sau

Invierea lui Iisus Hristos este considerata de teologi ca fiind cea mai mare sarbatoare a lumii crestine. Este punctul central al credintei, iar fara acest moment totul ar fi zadarnic.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )