Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO! Oprah Winfrey, discurs de Oscar la Golden Globes! A ridicat sala in picioare!

ADPM ADPM,
VIDEO! Oprah Winfrey, discurs de Oscar la Golden Globes! A ridicat sala in picioare!

Oprah Winfrey a fost prezenta aseara la premiile Golden Globes pentru a primi premiul onorific Cecil B. DeMille, fiind astfel prima persoana de culoare care primeste aceasta distinctie. Oprah a tinut un discurs remarcabil ce a ridicat audienta in picioare. continuă pe ADPM

Oprah Winfrey a ridicat publicul in picioare cu un discurs emotionant la gala Globurile de Aur 2018 VIDEO

Oprah Winfrey a devenit prima femeie de culoare care a primit un Glob de Aur pentru intreaga activitate, prilej cu care a rostit un discurs emotionant de sustinere a celor care au denuntat comportamentele sexuale inadecvate de la Hollywood.

Ce au posat vedetele pe Instagram de la Golden Globes

In era social media, era inevitabil a marile vedete care au participat la Golden Globes sa nu posteze pe Instagram fotografii si video-uri in timp real, oferind fanilor o privire de inside a ceea ce se intampla la eveniment.

Ce au postat vedetele pe Instagram de la Golden Globes

In era social media, era inevitabil a marile vedete care au participat la Golden Globes sa nu posteze pe Instagram fotografii si video-uri in timp real, oferind fanilor o privire de inside a ceea ce se intampla la eveniment.

Castigatorii Golden Globes 2017. Surprize si dezamagiri!

Editia cu numarul 75 a premiilor Golden Globes nu a fost lipsita de surprize, cu toate ca o mare parte din premiile acordate erau previzibile. Marile surprize vin la categoria cinematografie, acolo unde pelicula Three Billboards Outside Ebbing, Missouri a castigat premiul cel mare, cand favorit era filmul The Shape of Water al mexicanului Guillermo Del Toro.

Parada de rochii negre la Golden Globes 2018. Care a fost cea mai frumoasa?

Aproape toate vedetele au ales sa poarte rochii negre pe covorul rosu de la Golden Globes 2018 in semn de solidaritate cu fenomenul Times Up MeToo) si cu supravietuitorii hartuirilor sexuale si avansurilor de acest tip din industria filmului si nu numai. Care a fost cea mai frumoasa aparitie? .

Cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2018

Desi a fost vorba in marea majoritate tinute vestimentare negre, stilistii au privit in detaliu si au intocmit clasamentul cu Cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2018.

Aceste 3 invitate NU au purtat negru la Golden Globes

In solidaritate cu fenomenul Times Up si cu supravietuitorii hartuirilor sexuale si avansurilor de acest tip din industria filmului si nu numai, de-a lungul timpului, invitatii Golden Globes au purtat tinute vestimentare negre. Totusi nu toti au respectat aceasta tema. Iata cune a purtat haine colorate la ceremonie.

Si-au adus sotii si sotiile la Golden Globes

Pe covorul rosu al Golden Globes 2018, multe din vedetele invitate si-au facut aparitia alaturi de iubitii sau partenerii lor de viata. Iata cum s-au pozat la inceputul ceremoniei din Los Angeles.

Cine a fost partenerul de 14 ani al Angelinei Jolie la Golden Globes

Despartita de Brad Pitt de mai bine de un an de zile, Angelina Jolie a ales sa participe la Golden Globes 2018 alaturi de un partener in varsta de doar 14 ani. Iata despre cine a fost vorba! .

Cum sunt stabilite locurile de la masa de la Golden Globes

Ceremonia din acest an a Golden Globes va avea loc duminica in Los Angeles. Vedetele invitate vor fi repartizate la mese si nu ca intr-o sala de cinema precum se intampla la Oscaruri. Iata cum decid organizatorii sa ii repartizeze la mese.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )