Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2018

ADPM ADPM,
Cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2018

Desi a fost vorba in marea majoritate tinute vestimentare negre, stilistii au privit in detaliu si au intocmit clasamentul cu Cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2018. continuă pe ADPM

Cele mai bune machiaje si coafuri de la Golden Globes 2018

Dincolo de aparitiile vestimentare, vedetele au fost analizate de stilisti si in ceea ce priveste machiajele si coafurile adoptat. Iata cine a fost cei mai apreciati in acest sens.

Parada de rochii negre la Golden Globes 2018. Care a fost cea mai frumoasa?

Aproape toate vedetele au ales sa poarte rochii negre pe covorul rosu de la Golden Globes 2018 in semn de solidaritate cu fenomenul Times Up MeToo) si cu supravietuitorii hartuirilor sexuale si avansurilor de acest tip din industria filmului si nu numai. Care a fost cea mai frumoasa aparitie? .

Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Anul 2018 va fi generos in lansari de filme care mai de care mai interesante. Iata cele mai asteptate 32 dintre acestea.

Cele mai bune tari in care sa faci afaceri in 2018. Pe ce loc se situeaza Romania

In ciuda insecuritatii cauzate de Brexit, Marea Britanie este cea mai buna tara din lume pentru a face afaceri in anul 2018, Romania situandu-se abia pe locul 43 la nivel mondial, arata clasamentul Celor mai bune tari pentru a face afaceri, realizat de revista Forbes.

Cele mai bune momente de la Globurile de Aur 2018: Hugh Jackman, socat ca a pierdut, remarcaacida a lui Natalie PortmansiperversaJennifer Aniston

Pe langa discursul impresionant al lui Oprah Winfrey si parada tinutelor negre in semn de protest fata de hartuirile sexuale si abuzul de putere din lumea filmului, gala Globurile de Aur 2018 a fost presarata si cu ale momente memorabile sau chiar amuzante.

Cele mai bune bancuri cu Stefan cel Mare. Cine l-ar fi batut prima data pe voievodul moldovean

Iata aici o selectie cu cele mai savuroase glume care circula pe internet pe seama voievodului Moldovei, Stefan cel Mare.

Subiectele zilei:Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige 1 milion de euro din inchirierea clinicii private;Posibilul profil psiho-criminologic al pedofilului din lift; Cele mai bune tari in care sa faci afaceri in 2018. Pe ce loc se sit

Peste 10. 300 de cazuri de rujeola de la debutul epidemiei in Romania. Peste 10. 300 de cazuri de rujeola s-au inregistrat. Se planifica un nou capitol al relatiilor germano-turce. Judecand dupa dorintele exprimate de catre cei doi premieri.

Cine a fost partenerul de 14 ani al Angelinei Jolie la Golden Globes

Despartita de Brad Pitt de mai bine de un an de zile, Angelina Jolie a ales sa participe la Golden Globes 2018 alaturi de un partener in varsta de doar 14 ani. Iata despre cine a fost vorba! .

Si-au adus sotii si sotiile la Golden Globes

Pe covorul rosu al Golden Globes 2018, multe din vedetele invitate si-au facut aparitia alaturi de iubitii sau partenerii lor de viata. Iata cum s-au pozat la inceputul ceremoniei din Los Angeles.

Cine va castiga la Golden Globes 2017?

Ceremonia din acest an a Golden Globes va avea loc duminica seara la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Iata care sunt nominalizarile. Cine are cele mai mari sanse sa castige trofeele? .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )