Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Ororile de la Berevoesti: primarul si politia din comuna ar fi profitat si ei de situatia sclavilor. Sunt mana in mana

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ororile de la Berevoesti: primarul si politia din comuna ar fi profitat si ei de situatia sclavilor. Sunt mana in mana

Ancheta declansata in scandalul de sclavagism din Arges va fi extinsa si asupra primarului si a politistilor din comuna, care stiau, se pare, ce se intampla, dar au tacut, ba chiar au si profitat de situatie, spun procurorii. continuă pe Hotnews

38 de suspecti au fost retinuti in cazul de trafic de persoane din comuna Berevoesti

Procurorii DIICOT au retinut, miercuri seara, 38 de suspecti in dosarul de trafic de persoane din comuna Berevoesti, judetul Arges.

Constanta: Mai multi localnici din comuna Valu lui Traian sustin ca angajatii primariei ar imprastia otrava pe strazi pentru a scapa de animalele abandonate (VIDEO)

Mai multi localnici din comuna constanteana Valu lui Traian sunt revoltati dupa ce au gasit in propriile curti si pe strada pungi ticsite cu otrava pentru sobolani, informeaza B1 TV. Oamenii ii.

Politia din El Salvador stie cine l-a ucis pe consulul onorific al Romaniei: Suspectii, cautati inca de autoritati, au furat inregistrarile camerelor de supraveghere (VIDEO)

Directorul Politiei Nationale Civile din El Salvador, Howard Cotto, a confirmat ca anchetatorii au descoperit cine sunt persoanele care au fost implicate in uciderea consulului onorific al Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )