Libnet.ro
UNICEF

09:01

VIDEO Papa Francisc a intrebat-o pe Melania Trump: Ce-i dai sa manance? Rulada?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Papa Francisc a intrebat-o pe Melania Trump: Ce-i dai sa manance? Rulada?

Liderul Casei Albe, Donald Trump, si prima doamna a SUA, Melania Trump, au fost primiti, miercuri, la Vatican de Papa Francisc, in cadrul primului turneu extern al presedintelui american de la preluarea mandatului. continuă pe Adevărul

Ce a intrebat-o Papa Francisc pe Melania Trump? Raspunsul ei i-a facut pe toti sa rada (VIDEO)

Papa Francisc si presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, s-au intalnit miercuri la Vatican intr-o reuniune privata care a durat 27 de minute, informeaza EFE. Papa Francisc si.

ii dau sa manance PIZZA! Melania Trump si Papa Francisc s-au amuzat pe seama obiceiurilor culinare ale presedintelui SUA (VIDEO)

Papa Francisc si Melania Trump au glumit pe seama obiceiurilor alimentare ale presedintelui SUA. Aflati intr-o vizita oficiala la Vatican, Prima Doamna a Statelor Unitea ale Americii a fost.

Papa s-a interesat daca Melania Trump il serveste pe Donald cu potica, un popular desert sloven

Papa Francisc a intrebat-o miercuri pe Melania Trump daca il serveste pe sotul sau, presedintele Americii, cu potica, un popular desert sloven care seamana cu checul, pronuntat potizza in italiana si inteles drept pizza de toti martorii scenei, scrie AFP.

intalnire asteptata cu mare interes pe plan mondial: Papa Francisc il primeste pe Donald Trump la Vatican (VIDEO)

Donald Trump a sosit miercuri dimineata la Roma unde va fi primit de catre Papa Francisc la Vatican intr-o intalnire asteptata cu sufletul la gura la nivel mondial pentru a vedea mesajul pe care.

Papa Francisc a intrebat-o pe Melania Trump: Ce-i dai sa manance? Rulada? VIDEO

Liderul Casei Albe, Donald Trump, si prima doamna a SUA, Melania Trump, au fost primiti, miercuri, la Vatican de Papa Francisc, in cadrul primului turneu extern al presedintelui american de la preluarea mandatului.

LIVE VIDEO Melania si Donald Trump, primiti de Papa Francisc

Cuplul prezidential american a fost primit in aceasta dimineata, la Vatican, de Papa Francisc. Liderul de la Casa Alba si suveranul Pontif vor avea ocazia sa discute despre numeroasele subiecte asupa carara nu au aceeasi opinie, cuma ar fi imigratia, liberalismul economic, vanzarea de armament si pedeapsa cu moartea.

FOTO: De ce s-a imbracat Melania Trump ca la inmormantare, la intalnirea cu papa Francisc

Tinutele purtate de Melania si Ivanka Trump, miercuri, la Vatican, unde a avut loc intalnirea oficiala cu papa Francisc, a atras atentia opiniei publice, intrucat cele doua au purtat haine negre, simple, si au avut capul acoperit de cate un val. BBC News explica de ce au optat cele doua pentru tinute sobre, in contrast cu cele purtate in Israel si Arabia Saudita.

Mesajele subtile transmise de Melania Trump prin tinutele sale: Rochie roz si fara val in Arabia Saudita, in tinuta neagra si cu capul acoperit la Vatican (FOTO)

Donald Trump, insotit de sotia sa, a fost primit, miercuri dimineata, de Papa Francisc la Vatican, vizita ficand parte din primul turne pe care acesta il face in calitate de.

Trump, primit de Papa Francisc

Presedintele american Donald Trump s-a intalnit miercuri dimineata, la Vatican, pentru prima oara cu Papa Francisc, relateaza The Associated Press.

Papa Francisc anunta ca va ridica cinci preoti la rangul de cardinal

Papa Francisc a anuntat duminica faptul ca va ridica cinci prelati catolici la inaltul rang de cardinal, acestia urmand astfel sa faca parte din grupul de elita constituit din cei care ii sunt cei mai apropiati consilieri si pot participa la alegerea papei daca au sub 80 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )