Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Papa Francisc, raspuns emotionant dat unui copil orfan: Tatal tau e in Rai acum, cu Dumnezeu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Papa Francisc, raspuns emotionant dat unui copil orfan: Tatal tau e in Rai acum, cu Dumnezeu

Papa Francisc a sters lacrimile de pe chipul unui baietel si ne-a dat tuturor o lectie de curaj. A reusit sa resadeasca mugurii credintei in sufletul lui Emanuel. continuă pe Adevărul

Papa Francisc va hirotoni un tanar din Romania

Un tanar din Romania, diaconul Francisc Lacatus, va fi hirotonit intru preotie de Papa Francisc. Evenimentul va avea loc duminica, in Bazilica San Pietro, potrivit catholica. ro Potrivit unui comunicat de.

Papa Francisc: Biserica trebuie sa se concentreze asupra celor sarmani

Papa Francisc a sustinut, in timpul unui pelerinaj in sudul Italiei, a sustinut ca Biserica Catolica ar trebui sa se preocupe in special de ajutorarea celor sarmani. Pelerinajul a fost efectuat in memoria.

Doi ingeri care ridica sufletul unui copil, filmati de un preot - VIDEO

Preotul rus Igor Shvedov filma cu telefonul mobil in mod cu totul si cu totul accidental casa in care tocmai savarsise prima slujba de inmormantare a unui copil. Surpriza de proportii a aparut in momentul .

Educatoarea care a mazgalit cu pixul pe fata unui copil si-a explicat gestul: L-am facut ca sa nu mai deterioreze ceea ce nu trebuie deteriorat

Educatoarea care a mazgalit cu pixul pe fata unui copil este cercetata de Inspectoratul Scolar. Pentru gestul sau, acesteia ar putea sa i se scada salariul sau chiar sa fie.

Gorj: Ancheta in cazul educatoarei care a scris cu pixul pe fruntea unui copil pentru a-l pedepsi

Este ancheta in urma scandalosului caz de la Liceul Tehnologic Bustuchin din judetul Gorj, unde o educatoare a scris, la sfarsitul saptamanii trecute, cu pixul pe fruntea unui copil in varsta de patru.

O educatoare ce ar fi scris cu pixul pe fruntea unui copil de patru ani, cercetata

O educatoare din judetul Gorj este cercetata de o comisie din cadrul unitatii de invatamant, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a scris cu pixul pe fruntea unui copil in varsta de patru ani. Reprezentatii Inspectoratului Scolar Judetean spun ca femeia are o vechime in munca de 17 ani, nu a mai fost implicata in asemenea incidente, iar pentru aceasta fapta risca diminuarea salariului pe o perioada determinata.

Accident produs pe DN 10, la Viperesti, soldat cu ranirea unui copil

Un copil de opt ani a fost lovit de o masina in timp ce baiatul incerca sa traverseze strada in fuga. Accidentul s-a produs in apropierii scolii din Viperesti.

Gorj: Oase umane, probabil ale unui copil, descoperite sub cada, intr-o garsoniera

Un barbat din Balteni, judetul Gorj, in varsta de 37 de ani, a gasit, miercuri seara, sub cada garsonierei in care locuia, mai multe oase umane care se presupune ca ar proveni de la un copil. Acesta a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )