Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Pentru ca ne-au mintit si ne-au gazat, revenim in Piata Victoriei. Iesenii au plecat spre Bucuresti pentru protestul din fata Guvernului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Pentru ca ne-au mintit si ne-au gazat, revenim in Piata Victoriei. Iesenii au plecat spre Bucuresti pentru protestul din fata Guvernului

Cateva zeci de masini au plecat din Iasi, sambata dimineata, spre Bucuresti pentru a participa la protestul din Piata Victoriei. Cei mai multi dintre protestatari doresc constructia Autostrazii A8 - Ungheni - Iasi - Targu Mures. continuă pe Hotnews

Organizatorul protestului autorizat de Primaria Capitalei spune ca vor fi filtre pentru controlarea celor care vin in Piata Victoriei: Nu se va intra cu obiecte contondente sau cu arme albe

Organizatorul protestului de sambata, 10 august, Tommy Tomescu, a declarat, vineri, ca se asteapta ca numarul celor care vor veni in Piata Victoriei sa fie un sfert de milion. Tomescu mai spune ca se vor institui filtre la intrarile in Piata, ca sa nu se intre cu obiecte contondente, transmite Mediafax.

VIDEO Protest 10 august 2019. Pianistul Davide Martello a cantat in Piata Victoriei

Pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a cantat la protestul diasporei din Piata Victoriei.

Dupa ce si-a delegat atributiile, Firea a fost la Politia Locala unde se monitorizeaza video Piata Victoriei

Primarul general, Gabriela Firea, care si-a delegat atributiile pentru 10 august, a postat pe Facebook fotografii de la Politia Locala, unde sunt urmarite pe monitoare pregatirile din Piata Victoriei.

VIDEO Protestatarii care merg spre Piata Victoriei din Capitala au blocat un drum national din Buzau

Mai multi protestatari care au pornit din Iasi spre Capitala pentru a participa la mitingul din Piata Victoriei au facut un popas de cateva minute la intrarea pe podul de la Maracineni, pentru a bloca drumul european E85. Ei au traversat in mod repetat in dreptul unei treceri de pietoni.

LIVETEXT VIDEO FOTO Piata Victoriei: Circa 25.000 de oameni s-au adunat in fata Guvernului Protestatarii au rupt gardurile montate pe trotuarul din fata Guvernului

Peste 25. 000 de manifestanti s-au adunat sambata seara in Piata Victoriei, acolo unde acum un an Jandarmeria a reprimat violent un miting al diasporenilor. Protestatarii au scandat impotriva PSD si a Jandarmeriei. in special fortele de ordine au fost huiduite, dar tensiunile nu au escaladat, jandarmii cedand si retragandu-se cand protestatarii au vrut sa ajunga la trotuarul din fata Guvernului. Manifestantii au aprins luminitele telefoanelor la ora 21. 00, iar pe cladirea Executivului a fost proiectat cu laser cuvantul Analfabeta. Patru protestatari au fost dusi la politie, doi avand arme albe, unul materiale pirotehnice si cel de-al patrulea a injurat fortelor de ordine. -------------------------------------22:26 in piata mai sunt cateva mii de oameni, se pleaca masiv 22:08 Foarte multa lume a plecat. Majoritatea celor ramasi este comasata in fata Guvernului, la gard, dar atmosfera nu mai este tensionata21:40 Georgian Enache, Jandarmeria romana: Dupa ora 22,15 expira termenul stabilit de orgnizatori. Dupa acest termen vom ramane in continuare aici pentru a ne asigura ca fiecare cetatean ajunge in siguranta acasa21. 37 Dupa momentul luminitelor de la ora 21. 00 unii protestatari au inceput sa plece spre gurile de metrou sau spre strazile adiacente. 21:29 Pe cladirea guvernului este proiectat cu laser verde: ANALFABETA21:25 VIDEO in zona trotuarului din fata Guvernului, atmosfera este relativ tensionata. La gard sunt tineri, batrani, chiar si copii, dar nu sunt vizibile persoanele calificate drept ultrasi de la protestul din august 201821:17 Protestatarii au rupt o parte din gardurile montate pe trotuarul din fata Guvernului.

Celebrul pianist Davide Martello a continuat concertul din Piata Victoriei si dupa protest (VIDEO)

Pianistul german Davide Martello a continuat concertul din Piata Victoriei si dupa incheierea protestului sustinut in fata Guvernului, la care au venit zeci de mii de persoane. Davide Martello si-a.

EXCLUSIV B1.ro Protestul din Piata Victoriei vazut din multime. Ce spun oamenii despre tragedia de la Caracal si ce schimbari vor in felul in care este condusa tara (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Aproape 20. 000 de persoane s-au strans, sambata seara, in Piata Victoriei din Capitala pentru a marca un an de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018, pentru a protesta.

Momente emotionante: Celebrul pianist Davide Martello a cantat pentru protestatarii din Piata Victoriei (VIDEO)

Pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a fost prezent sambata in Piata Victoriei din Capitala si a cantat pentru cele cateva mii de.

Moment inedit in Piata Victoriei. Pianistul german Davide Martello, prezent la protest - VIDEO

Pianistul german Davide Martello este prezent la protestul din Piata Victoriei, asa cum a promis si in urma cu cateva zile. Davide Martello si-a anulat concertele pe care le avea in Germania pentru a.

Protest in Piata Victoriei, la un an de la violentele din 10 din august Circa 20.000 de oameni au manifestat pasnic in fata Guvernului. S-a scandat impotriva PSD si a Jandarmeriei (FOTO, VIDEO)

UPDATE 22:45Protestul este la final. in Piata Victoriei au mai ramas doar cateva sute de persoane. UPDATE 22:15Mare parte dintre protetatari au plecat din Piata Victoriei. De altfel, Jandarmeria a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )