Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Pentru prima data in ultimii 4 ani, benzina a scazut sub 5 lei/litru. Zona din Romania unde sunt cele mai mici preturi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Pentru prima data in ultimii 4 ani, benzina a scazut sub 5 lei/litru. Zona din Romania unde sunt cele mai mici preturi

Pentru prima data, in ultimii 4 ani, benzina a coborat sub pragul de 5 lei pe litru. Insa in functie de vad si de puterea de cumparare, romanii nu gasesc aceleasi cotatii la pompa. continuă pe Hotnews

Barilul de titei Brent a coborat sub 49 de dolari, pentru prima data in ultimii sase ani. Care sunt efectele pe plan mondial

Cotatia barilului de titei Brent, tranzactionat pe bursa de la Londra, a coborat luni sub pragul de 49 de dolari, pentru prima data in sase ani, analistii avertizand ca noi scaderi sunt posibile pe fondul excesului de oferta si a cererii modeste, scrie BBC.

Jeff Goldblum va deveni tata pentru prima data la varsta de 62 de ani

Actorul american Jeff Goldblum, in varsta de 62 de ani, va deveni tata pentru prima data: sotia sa, Emilie Livingston, este insarcinata si va naste un baietel in 2015.

Premiera la Cupa Hopman: Ce echipa de tenis a cucerit pentru prima data trofeul

Polonia a cucerit in premiera, sambata, Cupa Hopman, destinata tenisului mixt pe natiuni. Echipa formata din Jerzy Janowicz/Agnieszka Radwanska a invins in finala SUA.

Volkswagen Group a avut un an plin de recorduri in 2014, depasind pentru prima oara pragul de 10 milioane automobile vandute

Volkswagen a anuntat ca anul trecut a vandut 10,14 milioane autoturisme si vehicule comerciale, depasind pentru prima oara un prag pe care initial se astepta sa il atinga in 2018. Marci precum Volkswagen, Audi si Skoda au avut cei mai buni de vanzari din istorie, iar China a fost cea mai mare piata pentru grup 3,68 milioane unitati).

Cum va arata primul spital de urgenta pentru copii construit in ultimii 30 de ani in Bucuresti

In prima parte a acestui an urmeaza sa fie inaugurat cel mai nou si cel mai modern spital de urgenta pentru copii din Bucuresti. Noua cladire care are sase etaje este construita in curtea Spitalului Victor Gomoiu, fiind prima unitate sanitara pediatrica care a fost ridicata in ultimii 30 de ani in oras.

Serena Williams, prabusita la Cupa Hopman. Prima infrangere la Radwanska

Agnieszka Radwanska a invins-o pentru prima data in cariera pe Serena Williams, sambata, in meciul fetelor de la Cupa Hopman.

Masinile noi din Romania au in 2014 prima crestere dupa 6 ani. Cum a evoluat piata si ce masini au cumparat romanii

Inmatricularile de automobile noi si-au revenit considerabil in Romania, in 2014, avand o crestere de 21,4% fata de 2013, acest avans fiind primul rezultat pozitiv dupa sase ani de scadere consecutiva. Totodata, importurile de masini rulate au scazut cu 0,8%, iar tranzactiile cu masinile existente deja in piata interna reinmatriculari) au avansat cu 5,7% anul trecut. Dacia este cea mai bine vanduta marca de masini noi in Romania, iar Volkswagen este lider pe second-hand de import.

Ministerul Finantelor cere ASF sa reanalizeze sistemul RCA pentru tinerii sub 25 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, solicita conducerii Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF) sa reanalizeze si sa regandeasca sistemul de asigurari RCA pentru tinerii sub 25 de ani,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )