Libnet.ro
UNICEF

20:15

Masinile noi din Romania au in 2014 prima crestere dupa 6 ani. Cum a evoluat piata si ce masini au cumparat romanii

Hotnews Hotnews,
 Masinile noi din Romania au in 2014 prima crestere dupa 6 ani. Cum a evoluat piata si ce masini au cumparat romanii

Inmatricularile de automobile noi si-au revenit considerabil in Romania, in 2014, avand o crestere de 21,4% fata de 2013, acest avans fiind primul rezultat pozitiv dupa sase ani de scadere consecutiva. Totodata, importurile de masini rulate au scazut cu 0,8%, iar tranzactiile cu masinile existente deja in piata interna reinmatriculari) au avansat cu 5,7% anul trecut. Dacia este cea mai bine vanduta marca de masini noi in Romania, iar Volkswagen este lider pe second-hand de import. continuă pe Hotnews

Inflatia din Romania in 2014, cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, de 0,83%

Inflatia din Romania a ajuns in 2014 la cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, 0,83%. BNR si-a atins tinta de inflatie pentru anul ce tocmai a trecut, in conditiile in care aceasta fusese fixata.

Comenzile noi din industrie au crescut cu 6,1%

Comenzile noi din industrie au crescut pe ansamblu cu 6,1%, in perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2014, comparativ cu intervalul similar din 2013, datorita cresterilor inregistrate la toate grupele industriale, respectiv industria bunurilor de folosinta indelungata 32,5%), industria bunurilor de uz curent 7,8%), industria bunurilor intermediare 7,0%) si industria bunurilor de capital 4,2%), potrivit datelor publicate azi de Institutul National de Statistica INS).

Bilant incredibil al ordonantei traseistilor: 17% dintre primarii din Romania si-au schimbat partidul - ExpertForum

Din cei 3. 180 de primari din Romania, circa 540 si-au schimbat partiul ca urmare a Ordonantei 55/2014 care a permis timp de 45 de zile alesilor locali sa isi schimbe formatiunea politica fara sa isi piarda functia, potrivit unei analize facute de Expert Forum. Mai exact, este vorba de 17% dintre primarii din Romania. Cel mai mult de castigat de pe urma acestei Ordonante a avut PSD, care a pierdut 3 primari si a castigat 404. Judetele cele mai afectate de traseism sunt Giurgiu 73% dintre primari au tradat), Neamt, Buzau si Dolj.

WOW! Un CUNOSCUT ARTIST din ROMANIA scrie istorie in celebrul top Billboard! Vezi aici despre cine este vorba

Vesti foarte bune pentru inca un artist din Romania! Adrian Sina devine primul artist din tara care ajunge pe locul.

Presedintele Klaus Iohannis participa la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, la Catedrala Evanghelica din Sibiu, la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania care au fost deportati in urma cu 70 de ani, informeaza.

Conducerea Enel, convinsa ca vinde in acest an activele din Romania si Slovacia

Grupul italian Enel isi continua planurile de a-si vinde activele din Romania societati de distributie si furnizare a energiei) si din Slovacia, in ciuda unei intarzieri inregistrata in acest proces, in efortul de a-si asigura actionarii ca isi diminueaza datoria si ca se va concentra pe piete in dezvoltare, relateaza Financial Times.

VIDEO Pentru prima data in ultimii 4 ani, benzina a scazut sub 5 lei/litru. Zona din Romania unde sunt cele mai mici preturi

Pentru prima data, in ultimii 4 ani, benzina a coborat sub pragul de 5 lei pe litru. Insa in functie de vad si de puterea de cumparare, romanii nu gasesc aceleasi cotatii la pompa.

Medici din Romania, acuzati de EXPERIMENTE ILEGALE. Patru pacienti au murit

Scandal de proportii la Spitalul de Neurochirurgie din Tatarasi. Conducerea unitatii medicale a depus o plangere penala pentru ucidere din culpa pe numele a doi medici care ar facut punctii lombare mai multor.

Medici din Romania, acuzati de EXPERIMENTE ILEGALE. Patru pacienti au murit. Doctor acuzat, sanctionat cu 10% din salariu, trei luni

Scandal de proportii la Spitalul iesean de Neurochirurgie din Tatarasi. Conducerea unitatii medicale a depus o plangere penala pentru ucidere din culpa pe numele a doi medici pe care ii acuza ca ar fi.

Tatarii din Romania, 25 de ani de uniune

Membrii UDTTMR au serbat un sfert de secol de la infiintarea primei filiale a uniunii, cea din Medgidia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )