Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Performanta la rece: Cele mai bune concerte unplugged din istoria MTV

Adevărul Adevărul,
VIDEO Performanta la rece: Cele mai bune concerte unplugged din istoria MTV

Madonna si Miley Cyrus, au cantat miercuri seara, pentru prima data impreuna, in cadrul celebrei serii de concerte MTV Unplugged. Evident, regina si printesa controverselor nu s-au dezis si au oferit un show cu accente erotice, pe care organizatorii l-au numit memorabil. Din anii glorie ai postului, raman insa concerte cu-adevarat memorabile, in care performanta muzicala era singurul standard. continuă pe Adevărul

VIDEO Unele dintre cele mai bune spoturi publicitare din 2014, pentru masini, ruleaza la Super Bowl

Unele dintre cele mai bune clipuri publicitare din lume sunt difuzate cu ocazia campionatului de fotbal american Super Bowl. Cateva marci au lansat deja spoturile care vor rula la Super Bowl 2014 si le poti vedea si tu, mai jos. Revino in acest articol pentru a vedea noi clipuri interesante create de producatorii auto. Pe masura ce vor fi publicate, le vom aduna pe toate aici.

Seful MI6: Parteneriatul cu comunitatea de informatii din Romania, dintre cele mai bune

Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe John Sawers, seful Serviciului de Informatii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - MI6. Oficialul englez a apreciat .

Seful MI6: Parteneriatul cu comunitatea de informatii din Romania, dintre cele mai bune

Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe John Sawers, seful Serviciului de Informatii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - MI6, care a apreciat excelenta colaborare dintre structurile de securitate din Romania si Marea Britanie.

Cele mai bune 50 de trucuri de slabit

Ai declarat razboi kilogramelor in plus, dar parca toate poftele te napadesc si rezultatele se lasa mult asteptate? Nu te da batuta! Sfaturile noastre te vor ajuta sa pacalesti foamea si sa zambesti multumita atunci cand te urci pe cantar.

Cele mai bune trucuri de slabit

Ai declarat razboi kilogramelor in plus, dar parca toate poftele te napadesc si rezultatele se lasa mult asteptate? Nu te da batuta! Sfaturile noastre te vor ajuta sa pacalesti foamea si sa zambesti multumita atunci cand te urci pe cantar.

Cele mai avantajoase credite de nevoi personale: cat te costa sa imprumuti 10.000 de euro de la banci?

Cele mai bune credite la bancile din Romania au Dobanzi Anuale Efective DAE) care pornesc de la 10%, in cazul in care vorbim de un credit de nevoi personale, in lei, contractat pe o perioada de cinci ani. De cealalta parte, cele mai ieftine credite in.

Liga I, in TOP 10 mondial al celor mai bune campionate. Ce tari a devansat!.

Liga I a fost inclusa intr-un clasament al celor mai bune campionate de fotbal din lume, ocupand locul 10. Liga I a primit 722,50 de puncte in topul realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFH). Primul esalon al fotbalului romanesc a reusit sa devnaseze campionate considerate mult mai puternice, cum ar fi cele din Ucraina, Turcia, Grecia, Portugalia sau Olanda. In top trei campionate se situeaza Primera Division Spania), Premier League Anglia) si .

Cele mai frumoase interioare - VIDEO Retrspectiva 2013.

Din numeroasele exemplificari din revistele de specialitate am ales cele mai frumoase 10 interioare prezentate pe parcursul anului 2013 pana la momentul actual. Vezi aici articol + FOTO integral.

Liga I, locul zece in clasamentul celor mai bune campionate din lume in 2013

Liga I a urcat patru pozitii si a se afla pe locul 10 in clasamentul celor mai bune campionate de fotbal din lume in 2013. Topul a fost publicat, miercuri, de Federatia Internationala de Istorie si Statistica.

Liga 1 de fotbal din Romania, pe locul 10 in clasamentul celor mai bune campionate nationale din lume

Federatia Internationala pentru Istoria siStatistica Fotbalului a publicat, miercuri, clasamentul celor mai bune campionate nationale din lume, top in care Romania ocupa pozitia a 10-a. Astfel, Liga 1, car.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )